Nincs engedélyezve a javascript.
Az élet iskolája
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 699.-
Eredeti ár:
3 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
„Az erdei ösvény végén, ahol a köd elnyelte a világot, lassan előkerült valami, egy kiméra nőtt, mint egy álom. Hatalmas szarvas szaladt át a ködön, agancsa olyan dús volt, hogy egy pillanatra Paul azt hitte, hogy az árnyék tízszeresére növelte...”
Leírás a könyvről
„Az erdei ösvény végén, ahol a köd elnyelte a világot, lassan előkerült valami, egy kiméra nőtt, mint egy álom. Hatalmas szarvas szaladt át a ködön, agancsa olyan dús volt, hogy egy pillanatra Paul azt hitte, hogy az árnyék tízszeresére növelte...”A kis Paulnak, aki a párizsi külvárosok betondzsungelén kívül sohasem ismert más világot, lenyűgöző élményt jelent megismerni édesanyja szülőföldjének vad, érintetlen erdei tájait. Kószálásai közben találkozik a környék legravaszabb orvvadászával, és a különbségek ellenére őszinte barátság alakul ki az erdei ember és a városi kölyök között. Paul felfedezi a természet titkait, belekóstol a teljes szabadság addig ismeretlen érzésébe, és rátalál az első szerelem is egy gyönyörű, vad cigány lány személyében. Mindez önmagában is elegendő kalandot nyújt egy kisfiúnak, ám Paul egy nap megismeri az erdő legendás királyát, a fenséges szarvast, amelyet meg akar védeni az emberektől, és ez a küldetés végül szembesíti őt saját születésének titkával…

Az élet iskolája igazi szívmelengető kalandregény, óda a természethez, s egyben felnövéstörténet, a barátság, a család, a minden élőlény iránti tisztelet fontosságáról szóló tanítás.
Adatok
Raktári kód:
800368
EAN:
9789635043187
Eredeti megnevezés:
L'École de Buissoniere
Megjelenés:
2021.03.11.
Kötésmód:
x - kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
142 x 197 x 24
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Nicolas Vanier
Nicolas Vanier
Nicolas Vanier francia író, filmrendező, természetbúvár, a nagy sikerű Belle és Sébastien és más családi kalandfilmek készítője, aki a kritikusok szerint rendkívüli érzékenységgel ábrázolja az ember és a természet viszonyát. Sologne-ban, egy tanyán nőtt fel, itt alakult ki benne a természet és az állatok iránti szeretet. Példaképe, Jack London nyomdokait követve saját tenyésztésű kutyái társaságában szánon járta be Alaszkát, Kanadát, Lappföldet, Mongóliát és Szibériát – az itt szerzett élmények ihlették könyveit és filmeit.