Nincs engedélyezve a javascript.
A végzet folyója
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
1 850 Ft
50 %
Zoë és Ken a suffolki Deben folyó partján kezd új életet. A közeli földek mélyéről emberi csontok kerülnek elő. Vajon kapcsolódnak ahhoz a tragédiához, amelyről a helyiek még ma is suttognak? Mi lehet a titka annak a sírhalomnak, mely évszázadokon át érintetlenül áll? Milyen pusztító erők szabadulhattak fel, amikor megbolygatták?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Egy újabb lebilincselő alkotás a történelmi regények nagymesterétől.Egy angolszász sírdomb, melyet ősi átok véd.

Egy tiltott szerelem rémregénybe illő tragédiája.

Az eredendő gonosz, mely minden nappal egyre erősebb lesz...Zoë és Ken - menekülve a nagyváros zajától és forgatagától - a suffolki Deben folyó partján kezd új életet egy kényelmes családi házzá alakított egykori pajtában, melynek alapjait még az angolszász időkben vetették meg. A ház falai közt azonban évszázados titkok kísértenek.

A fiatalok a külvilág szemében tökéletes párnak tűnnek, ám valójában minden nappal távolabb kerülnek egymástól. Ráadásul Zoë furcsa jelenlétet érez otthonában, miközben a folyón gomolygó ködből kísérteties alakok rajzolódnak ki, amelyekről egyre nehezebb nem tudomást venni.

Ha mindez nem lenne elég, a közeli földek mélyéről emberi csontok kerülnek elő, és azonnal találgatás kezdődik: vajon kapcsolódnak ahhoz a viktoriánus kori szerelmi tragédiához, amelyről a helyiek még ma is suttogva beszélnek? Mi lehet a titka annak az ősi sírhalomnak, mely évszázadokon át érintetlenül áll? Milyen pusztító erők szabadulhattak fel, amikor megbolygatták?A folyó kész felfedni sötét titkát...Barbara Erskine a történelmi fantáziaregény egyik legjelentősebb mai művelője. Könyveiben saját korunkat a kelta idők Britanniájának eseményeivel szövi egybe, sajátos átmenetet alkotva a történelmi regény és a fikció között. Kötetei világszerte az eladási listák élén szerepelnek.A Könyvjelző magazin 2015. októberi számában megjelent cikk: Kísértetek márpedig...

Adatok
Raktári kód:
742941
ISBN:
9633576137
EAN:
9789633576137
Eredeti megnevezés:
River of Destiny
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
140 x 215 x 37
Tömeg [g]:
540
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Barbara Erskine
Az 1944-es születésű brit Barbara Erskine már legelső regényével, az eredeti nyelven 1986-ban megjelent Hay várának asszonyával a sikerszerzők közé emelkedett, hiszen a romantikus történelmi regényből több mint hárommillió példány kelt el világszerte. A történész végzettségű írónő szerkesztőként és szabadúszó kutatóként dolgozott irodalmi áttörése előtt, és műveit a legapróbb részletekig hiteles történelmi háttér és a természetfeletti motívumok összeszövése jellemzi. Barbara Erskine jelenleg egy Colchester közeli ősi uradalmi házban él családjával. További információt írói honlapján találhatunk a http://www.barbara-erskine.co.uk/ címen.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top