Nincs engedélyezve a javascript.
Suttogás a homokban
Jelenleg nem rendelhető
Újszerű antikvár könyv
2 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Erskine regényei a legizgalmasabb történelmi korokat és helyszíneket villantják fel. Egyiptom a varázslatos keleti kultúra, a titokzatos kultuszok világa. Anna Fox a válása után úgy dönt, szüksége van egy kis környezetváltozásra, s Egyiptomba utazik. Az utazás nem várt izgalmakat és rémisztő végkifejletet tartogat számára.
Leírás a könyvről
Barbara Erskine a történelmi regények nagymestere, művei világszerte több mint egymillió példányban láttak napvilágot. Erskine regényei a legizgalmasabb történelmi korokat és helyszíneket villantják fel, s az írónő a történelmi tényeket, illetve a fikciót mesteri módon vegyítve bontja ki a művek cselekményét.
Egyiptom a varázslatos keleti kultúra, a titokzatos kultuszok világa. Anna Fox a válása után úgy dönt, szüksége van egy kis környezetváltozásra, s Egyiptomba utazik. Dédnagyanyja, Louisa a 19. században már járt ebben az egzotikus országban, úti élményeit naplójában örökítette meg. Anna magával viszi a több mint százéves könyvet és Louisa ősi egyiptomi illatszeres üvegcséjét is. A napló csodálatos, Viktória korabeli szerelmi történetet és a kis üvegcse vérfagyasztó, ködös múltba vesző titkát rejti. Anna az út során élvezettel olvassa dédnagyanyja feljegyzéseit, de elképzelni sem tudja, hogy két útitársát miért érdekli annyira a két családi ereklye... Az utazás nem várt izgalmakat és rémisztő végkifejletet tartogat Anna számára.
Adatok
Raktári kód:
133732
ISBN:
9633689074
EAN:
9789633689073
Eredeti megnevezés:
Whispers in the sand
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
145 x 215 x 38
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
600
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Barbara Erskine
Barbara Erskine
Az 1944-es születésű brit Barbara Erskine már legelső regényével, az eredeti nyelven 1986-ban megjelent Hay várának asszonyával a sikerszerzők közé emelkedett, hiszen a romantikus történelmi regényből több mint hárommillió példány kelt el világszerte. A történész végzettségű írónő szerkesztőként és szabadúszó kutatóként dolgozott irodalmi áttörése előtt, és műveit a legapróbb részletekig hiteles történelmi háttér és a természetfeletti motívumok összeszövése jellemzi. Barbara Erskine jelenleg egy Colchester közeli ősi uradalmi házban él családjával.