Nincs engedélyezve a javascript.
Vigyél magaddal
Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 000 Ft
-50 %
August Shroeder, a tanításba belefásult középiskolai tanár egy kortyot sem iszik azóta, hogy tizenkilenc éves fia meghalt autóbalesetben. August idén nyáron is lakókocsis utazásra indul két váratlan utasával. Ám egyikük sem sejti, hogy mennyire megváltoztatja őket az utazás és a közöttük kialakuló kötelék, és milyen új sorsot írnak majd együtt.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

August Shroeder, a tanításba belefásult középiskolai tanár egy kortyot sem iszik azóta, hogy tizenkilenc éves fia meghalt autóbalesetben. August évek óta minden nyáron lakókocsis utazásra indul. Számos lélegzetelállító természeti csodát látott már, mégis mindennél fontosabb számára, hogy ezen a nyáron eljusson a Yellowstone Nemzeti Parkba. A kirándulást még a fiával együtt tervezte el, de már csak a hamvait viheti magával. Mégsem utazik egyedül: egy váratlan fordulat nyomán két utasa is lesz, két magára hagyott kisfiú, akiknek nincs hova menniük a nyáron.

Egyikük sem sejti, hogy mennyire megváltoztatja őket az utazás, és a közöttük kialakuló kötelék, és milyen új sorsot írnak majd együtt.

Adatok
Raktári kód:
749296
EAN:
9789634472346
Eredeti megnevezés:
Take Me with You
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 209 x 30
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Hyde, Catherine Ryan
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top