Nincs engedélyezve a javascript.
Memoria

Memoria
(E-könyv)

A KGB és Putyin nem bírt vele. Mire mehet egy tapasztalatlan rendőrnő és egy gyógyszerfüggő nyomolvasó?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Claire Lidman tizennégy éve meghalt egy közlekedési balesetben, de Samuel, a férje, nem tudja elfogadni a halálát. Így aztán amikor egy nyaralási fényképen felfedez egy nőt, aki feltűnően hasonlít Claire-re, Hans Rekkéhez és Micaela Vargashoz fordul, hogy nyomozzák ki az igazságot.
Olvass bele
Leírás a könyvről
Claire Lidman tizennégy éve meghalt egy közlekedési balesetben, de Samuel, a férje, nem tudja elfogadni a halálát. Így aztán amikor egy nyaralási fényképen felfedez egy nőt, aki feltűnően hasonlít Claire-re, Hans Rekkéhez és Micaela Vargashoz fordul, hogy nyomozzák ki az igazságot. A híres nyomolvasó, Rekke pedig olyan jeleket fedez fel a fotón, amelyek elhitetik velük, hogy talán valóban Claire-ről van szó.

Csakhogy a nyomozás előrehaladtával egyre több jel mutat arra, hogy Claire eltűnése valamiféle kapcsolatban áll Rekke fiatalkori tragikus szerelmi történetével, a nagypolitika mocsarába belesüppedt bátyjával… és egy rejtélyes magyar származású nagyvállalkozóval, akitől mindenki úgy fél, mint a tűztől, és akit még az orosz elnök, Vlagyimir Putyin sem tudott eltenni láb alól.

David Lagercrantz Rekke & Vargas-sorozatának második kötete az 1990-es évekbe - a kezdődő bankválság és az orosz oligarchák harcának világába - vezeti vissza az olvasót, amikor olyan bűncselekmények történtek, amelyek máig a markukban tartják a szereplőket, köztük a két főhőst: a problémás migránscsaládból származó fiatal rendőrnőt és a depressziós, gyógyszerfüggő, ám romjaiban is zseniális nyomolvasót.
Adatok
Raktári kód:
803970
Eredeti megnevezés:
Memoria
Megjelenés:
2024.
Oldalszám:
400
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

David Lagercrantz
David Lagercrantz
A pályáját bűnügyi újságíróként kezdő David Lagercrantz (1962) már elismert írónak számított hazájában, Svédországban, amikor felkérték a tragikusan fiatalon elhunyt Stieg Larsson világhírű Millennium-sorozatának folytatására. Lagercrantz sikerrel vette a lehetetlennek tűnő akadályt, az általa írt három részt világszerte nagy lelkesedéssel fogadták az eredeti trilógia rajongói. Obscuritas című könyve a Rekke & Vargas-sorozat első kötete.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása