Nincs engedélyezve a javascript.
Rejtély a tengerparton
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
3
1 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A krimik sikerének titka a jól megválasztott és jól megírt főszereplő, akinek jellegzetes karaktere érdekes az olvasók számára. Graham Hurley krimijében a nyomozó, Joe Faraday a központi figura. A regény váza a krimi cselekményelemeiből épül fel, a habarcs azonban nem más, mint Joe Faraday: a borús hangulatú és a munkájának végletekig elkötelezett férfi.
Leírás a könyvről
A krimik sikerének titka a jól megválasztott és jól megírt főszereplő, akinek jellegzetes karaktere érdekes az olvasók számára. Graham Hurley krimijében a nyomozó, Joe Faraday a központi figura. A regény váza a krimi cselekményelemeiből épül fel, a habarcs azonban nem más, mint Joe Faraday: a borús hangulatú és a munkájának végletekig elkötelezett férfi. A nyomozó hétköznapjai és magánélete ugyanúgy érdekli az olvasókat, mint a fordulatokban bővelkedő történet.

Joe Faraday Portsmuth-ban, a ködös tengerparti város rendőrőrsén próbál hullámtörőként szembenézni az egyre elhatalmasodó bűnözéssel. Az író nemcsak a bűncselekmények borzalmait tolmácsolja hitelesen, de a rendőrségi munka minden nehézségét is: a rendőrségnek nem egyszerűen bűnügyeket, de valódi társadalmi problémákat kellene megoldaniuk, miközben a vezetést csak a továbbképzések és a kirakatba helyezhető látszateredmények érdeklik. Graham Hurley kíméletlen őszinteséggel, láttató erejű képekben festi meg Portsmouth-t - a városban remény és reménytelenség verseng egymással, ugyanúgy, mint magában a regényben.
Adatok
Raktári kód:
173085
ISBN:
9633689015
EAN:
9789633689011
Eredeti megnevezés:
The Take
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
140 x 215 x 35
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
550
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Graham Hurley
Graham Hurley
Az ország leggyorsabb kiszállítása