Nincs engedélyezve a javascript.
Mitfordi rejtélyek - Gyilkosság a vonaton

Mitfordi rejtélyek - Gyilkosság a vonaton

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 449.-
Eredeti ár:
4 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
1919 karácsonya, Anglia. Az erőszakos, élősködő nagybátyjával és agyonhajszolt anyjával együtt nyomorban élő Louisa Cannon szebb életről álmodik, lehetőség szerint minél messzebb Londontól. A fiatal lány számára a megváltást jelenti az Oxfordshire gyönyörű vidékén található főúri Mitford házban kínálkozó munkalehetőség, ahol a Mitford gyerekek mellé keresnek szolgálót.
Leírás a könyvről
1919 karácsonya, Anglia. Az erőszakos, élősködő nagybátyjával és agyonhajszolt anyjával együtt nyomorban élő Louisa Cannon szebb életről álmodik, lehetőség szerint minél messzebb Londontól. A fiatal lány számára a megváltást jelenti az Oxfordshire gyönyörű vidékén található főúri Mitford házban kínálkozó munkalehetőség, ahol a Mitford gyerekek mellé keresnek szolgálót. Louisa ezzel nemcsak biztonságba kerül, de a 16 éves, éles eszű és éles nyelvű Nancy bizalmasává is válik.
A környéket eközben egy hátborzongató rejtély tartja lázban: a legendás ápolónő, Florence Nightingale keresztlányát, Florence Nightingale Shore-t fényes nappal brutálisan meggyilkolják egy vonaton. A szövevényes ügybe Louisa és Nancy is belekeveredik, de mit tehet két fiatal lány egy olyan gyilkossal szemben, aki bármire képes, hogy elkerülje a lelepleződést?
Jessica Fellowes megtörtént eseményeken alapuló regénye egyszerre idézi meg Agatha Christie klasszikus bűnügyi történeteit és a Downton Abbey hangulatát. A Mitfordi rejtélyek az elmúlt évek egyik legnagyobb nemzetközi sikert arató brit krimisorozata.
Adatok
Raktári kód:
800673
EAN:
9786156187611
Eredeti megnevezés:
The Mitford Murders
Megjelenés:
2021.11.30.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
140 x 208 x 36
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Jessica Fellowes
Jessica Fellowes
Az 1974-ben született Jessica Fellowes újságíróként kezdte karrierjét, majd a nagybátyja, Julian Fellowes által alkotott Downton Abbey tévésorozathoz írt a sorozat világát feltáró és kiegészítő könyveket. Ezek után indult önálló irodalmi pályafutása, valós eseményeket feldolgozó Mitfordi rejtélyek krimisorozata azonnal nemzetközi könyvsikerré vált. Az írónő a festői szépségű Oxfordshire-ban él családjával és két elképesztő méretű kutyájukkal.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem