Nincs engedélyezve a javascript.
A belső gyermek bosszúra szomjazik

A belső gyermek bosszúra szomjazik
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 932.-
Eredeti ár:
3 449.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Björn Diemel visszatér - és tudatosabb, mint valaha!
Mióta Björn elsajátította a jelentudatosság alapelveit, élete igazán nagyszerűen alakul. Otthagyta stresszes munkáját, és saját vállalkozásba kezdett.
Leírás a könyvről
Björn Diemel visszatér - és tudatosabb, mint valaha!

Mióta Björn elsajátította a jelentudatosság alapelveit, élete igazán nagyszerűen alakul. Otthagyta stresszes munkáját, és saját vállalkozásba kezdett. Sokkal több időt tölt a lányával, és a feleségével is szeretetteljesebben veszekszik. Ráadásul két maffiaklánt is biztos kézzel irányít, miután az egyik vezetőjét megölte, a másikat pedig… Az óvoda csodálatos hely! Mindennek ellenére Björn mégsem boldog. Miért nem tud igazán örülni a sikereinek? Miért nem tudja élvezni az életet? A gyilkosságok miatt van ez az egész? A helyzet ennél sokkal bonyolultabb: boldogtalanságáért a benne lévő belső gyermek a felelős!

Björn már megtanulta: a felnőttkori problémákra a legideálisabb módszer a problémák okainak megszüntetése. Csakhogy mi a teendő akkor, ha a probléma ő maga? Vajon a jelentudatosság segítségével sikerül legyőznie önmagát?

A kíméletlen humorú Gyilkos tudatosság-sorozat egyedi keveréke a jelentudatossági kézikönyvek és a krimi műfajának, emellett pedig az elmúlt évek legnagyobb német krimisikere.
Adatok
Raktári kód:
803060
EAN:
9789635822553
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
384
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Karsten Dusse
Karsten Dusse
Karsten Dusse ügyvéd, de évek óta televíziós produkciók szerzőjeként is dolgozik. Munkásságát Német Televíziós Díjjal (Deutschen Fernsehpreis), valamint több alkalommal Német Komédia Díjjal (Deutschen Comedypreis) jutalmazták, Grimme-díjra jelölték, emellett több jogi tárgyú szakkönyv írója. Gyilkos tudatosság című krimisorozata egy csapásra az egyik legkedveltebb német krimiíróvá tette.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem