Nincs engedélyezve a javascript.
Veszélyes hölgy
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
6
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A rendőrség kijátszása hozzátartozik a mindennapi élethez odalenn a Lancaster Roadon: a Ryan család minden tagja ezt csinálja. De Michaelnek a legidősebb fiúnak nagy ambíciói vannak, s ezeket korántsem apró-cseprő bűnügyek elkövetésével szándékozik elérni.
Leírás a könyvről
A rendőrség kijátszása hozzátartozik a mindennapi élethez odalenn a Lancaster Roadon: a Ryan család minden tagja ezt csinálja. De Michaelnek a legidősebb fiúnak nagy ambíciói vannak, s ezeket korántsem apró-cseprő bűnügyek elkövetésével szándékozik elérni. Kishúga, Maura szemet huny imádott bátyja bűnös üzelmei felett, míg egy napon emiatt el nem veszíti az egyetlen férfit, aki valaha is számított neki. Ekkor Maura úgy dönt, hogy nincs többé számára szerelem és románc: beszáll a családi "vállalkozásba". Senki sem hiszi el , hogy egy tizenhét éves szépség legyőzheti a londoni alvilág nehézfiúit. Csakhogy nagyon rosszul teszi, aki alábecsüli Maura Ryant, a szívós, okos és gyönyörű lányt, aki ráadásul eltökélte, hogy soha többé nem égeti meg magát. Így aztán nagyon veszélyes hölgy válik belőle. Ő és Michael verhetetlen párost alkotnak: a szervezett bűnözés királynőjévé és királyává válnak, az ő kezükben vannak a West End-i mulatók és bárok, a prostituáltak és stricik. Maura zseniális terve alapján sikeresen végrehajtanak egy vakmerő rablótámadást, egy aranyrudakból álló szállítmány ellen, a kormányhatalom pedig a zsebükben van. De a hírhedtségnek is megvan az ára. A rendőrség elhatározza, hogy Maurát egyszer s mindenkorra félreállítja, és ezt a család tagjai közül többen nem is bánnák. Amikor a helyzet válságosra fordul, Maurának szembesülnie kell a múltban elvesztett szerelem fájdalmával. Kiderül, hogy a veszélyes hölgy szíve nincs is teljesen kőből.
Adatok
Raktári kód:
157196
ISBN:
9633678048
EAN:
9799633678045
Eredeti megnevezés:
Dangerous Lady
Megjelenés:
2002.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
508
Méret [mm]:
140 x 215 x 37
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Martina Cole
Martina Cole
Az angliai Essexben született Martina Cole többek között pincérnőként és bolti árufeltöltőként is dolgozott, mielőtt az 1992-ben megjelent Veszélyes hölgy elsöprő sikerét követően főállású íróvá nem vált. Az írónőt ma a kortárs krimi megkérdőjelezhetetlen mestereként tartják számon; csak az angol nyelvterületen több mint 15 millió példányban keltek el a regényei, és több művéből nagy sikerű televíziós adaptáció készült.