Nincs engedélyezve a javascript.
Az Úr nevében

Az Úr nevében

A titkok végül mindig napvilágra kerülnek… bármilyen mélyre is temetik őket

Fordító:
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.07.25.
Előrendelői ár:
3 849.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-30 %
Sima ügynek tűnik Lucy Thorne, az FBI különleges ügynöke számára, amikor Eliza Cook besétál a helyi kirendeltségükre. A tinilány bevallja, hogy meggyilkolt egy fiatal fiút. Nyugtalanító hidegvérrel fed fel dermesztő részleteket, amiket csak a gyilkos ismerhet.
Leírás a könyvről
Sima ügynek tűnik Lucy Thorne, az FBI különleges ügynöke számára, amikor Eliza Cook besétál a helyi kirendeltségükre. A tinilány bevallja, hogy meggyilkolt egy fiatal fiút. Nyugtalanító hidegvérrel fed fel dermesztő részleteket, amiket csak a gyilkos ismerhet. Ám ezeken túl Eliza nem hajlandó többet mondani, néma csendbe burkolózik az alapvető kérdés elől: Miért tette?
A válasz után kutató Lucy a bűntény helyszínére utazik Idaho egyik kisvárosába, a buzgó hívők által lakott Knox Hollow-ba, ám itt csak újabb kérdésekre lel - különösen akkor, amikor egyre mélyebbre ás az áldozat életében. Aztán az erdő átfésülésekor felkavaró bizonyítékra bukkan, ami arra utal, hogy nem Eliza az egyetlen ebben a zárt vidéki közösségben, akinek titkai vannak.
Az igazság kiderítése Lucy rögeszméjévé válik. És ez veszélyes. Mert az igazság eltitkolása érdekében Knox Hollow istenfélő népe többet is hajlandó tenni a puszta hallgatásnál.
A nagy sikerű thrilleríró, Brianna Labuskes új regénye fordulatokkal teli, felkavaró olvasmány vallási megszállottságról és az egész közösséget megmérgező titkokról.
Adatok
Raktári kód:
803487
EAN:
9789635826834
Eredeti megnevezés:
Her Final Words
Várható megjelenés:
2024.07.25.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Brianna Labuskes
Brianna Labuskes
Brianna Labuskes Pennsylvaniában született, újságírónak tanult, és számos helyi és országos újság munkatársaként dolgozott. Első regénye, a One Step Behind történelmi románc, de igazán a pszichothrillerek világában érzi otthon magát. Jelenleg Washington városában él, szabadidejében szívesen kirándul, kajakozik, járja a világot.
Az ország leggyorsabb kiszállítása