Nincs engedélyezve a javascript.
Tíz kicsi vendég

Tíz kicsi vendég
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy hangulatos kis hegyi panzióban töltött hétvégi kiruccanás tökéletes kikapcsolódásnak ígérkezik… ám amikor lecsap a vihar, senki sem menekülhet. Tél van a Catskill-hegységben, és ilyenkor az erdő mélyén megbújó Mitchell Fogadója tökéletes helyszínt biztosít egy pihentető - vagy akár romantikus - hétvégi üdüléshez.
Olvass bele
Leírás a könyvről
Egy hangulatos kis hegyi panzióban töltött hétvégi kiruccanás tökéletes kikapcsolódásnak ígérkezik… ám amikor lecsap a vihar, senki sem menekülhet.
Tél van a Catskill-hegységben, és ilyenkor az erdő mélyén megbújó Mitchell Fogadója tökéletes helyszínt biztosít egy pihentető - vagy akár romantikus - hétvégi üdüléshez. Tágas, ódon hangulatú szobák, hatalmas, fatüzelésű kandallók, egy impozáns készlettel rendelkező borospince, emellett pedig olyan szabadidős lehetőségek, mint sífutás, hótalpas kirándulások vagy egyszerűen csak egy jó kis krimivel való bekuckózás.
Így amikor rosszabbra fordul az időjárás, és egy hóvihar miatt megszűnik az áramszolgáltatás - és vele együtt minden összeköttetés a külvilággal -, a vendégek kényelembe helyezkednek, és megpróbálják kihozni a helyzetből a legjobbat.
Hamarosan azonban egyiküket holtan találják. A haláleset elsőre balesetnek látszik, ám amikor egy második vendég is meghal, pánik tör ki.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a hólepte paradicsomban valami - vagy valaki - egyenként teszi el láb alól a vendégeket. Valaki más is van a fogadóban rajtuk kívül, vagy közülük kerül ki a gyilkos? Nem tehetnek mást, mint hogy meghúzzák magukat, és reménykednek benne, hogy túlélik a vihart - és egymást. Egyes pároknak ez az első közös vakációjuk. Másoknak ez lesz az utolsó.
Adatok
Raktári kód:
803974
EAN:
9789635827053
Eredeti megnevezés:
An Unwanted Guest
Megjelenés:
2024.
Oldalszám:
336
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Shari Lapena
Shari Lapena
Az 1960-ban született kanadai Shari Lapena ügyvédként és tanárként dolgozott a 2008-ban megjelent Things Go Flying című debütáló regénye megjelenéséig, ami egy évre rá díjat nyert, majd a szerző a 2016-ban megjelent A szomszéd párral robbant be a thrillerírók élmezőnyébe. Az óriási sikert arató regény után olvasók serege várta világszerte az ügyvédből lett író újabb könyvét, és a Karnyújtásnyira a gonosztól eleget tesz a felfokozott várakozásnak. Az írónőről honlapján találhatunk több információt:
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása