Nincs engedélyezve a javascript.
Hamu és korom

Hamu és korom
(E-könyv)

Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Fredrik Fröding Európa legszörnyűbb hajókatasztrófájának, a M/S Estonia komp 1994-es tragédiájának túlélője, akinek egész további életére árnyékot vet, hogy szüleivel együtt öccsét, Niklast is elvesztette a hajószerencsétlenségben. Felelősnek érzi magát, mert képtelen volt megakadályozni, hogy egy hullám elragadja a fiút, ám a lelke mélyén úgy érzi, testvére mégis túlélte a katasztrófát.
Leírás a könyvről
Fredrik Fröding Európa legszörnyűbb hajókatasztrófájának, a M/S Estonia komp 1994-es tragédiájának túlélője, akinek egész további életére árnyékot vet, hogy szüleivel együtt öccsét, Niklast is elvesztette a hajószerencsétlenségben. Felelősnek érzi magát, mert képtelen volt megakadályozni, hogy egy hullám elragadja a fiút, ám a lelke mélyén úgy érzi, testvére mégis túlélte a katasztrófát. Felnőtt életét végigkíséri ez a trauma. Folyamatos, gyógyszeres pszichiátriai kezelésben részesül, kevés sikerrel - bár rendőrtisztnek készült, csak adminisztrátorként kap munkát, és időnként „megpillantja" Stockholm forgatagában a testvérét. A történet is egy ilyen találkozással indul. Az utcán meglátja Niklast, amint a híres Ceder szállodalánc tulajdonosával, Adammal tárgyal, majd eltűnik a szállodában. Fredrik Ceder nyomába ered, egészen Ulvö szigetére követi, majd egyre nagyobb bajba keveredik. A szálak egy régi gyilkossághoz, a sziget sötét múltjába vezetnek.
Adatok
Raktári kód:
802723
EAN:
9789635046577
Oldalszám:
344
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Lina Areklew
Lina Areklew
LINA AREKLEW 1979-ben született Stockholmban, és a Höga Kusten – Magas Part – nevű partvidéken nőtt fel. Ma részint Stockholmtól északnyugatra él egy házban, az ideje fennmaradt részében meg egy Örnsköldsvik melletti tanyán. Egy projektvezetői pályafutás után távközlési területen irodalmat tanult, és jelenleg szabadúszó szerkesztőként dolgozik. Az első regénye, a Csöbörből, Stockholmban és egy Örnsköldsvikhez közeli szigeten, Ulvőn játszódik. A magány és a bánat témáját körüljáró, megkapó bűnügyi regény az M/S Estonia 1994-es, tragikus elsüllyedésével kezdődik.