Nincs engedélyezve a javascript.
Ölj meg, ha tudsz!

Ölj meg, ha tudsz!
(E-könyv)

Kezdődhet az embervadászat

Fordító:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 625 helyett
2 231 Ft
15 %
Matthew Bannon, a New Yorkban élő szegény egyetemista a központi pályaudvar elleni zűrzavaros támadás során egy orvosi táskára bukkan, amely tele van gyémántokkal. Ettől kezdve arról ábrándozik, hogy gondtalanul éli az életét gyönyörű barátnőjével. Ám gyorsan rá kell ébrednie, hogy a valóság sokkal kiábrándítóbb, és sokkal veszélyesebb.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Matthew Bannon, a New Yorkban élő szegény egyetemista a központi pályaudvar elleni zűrzavaros támadás során egy orvosi táskára bukkan, amely tele van gyémántokkal. Ettől kezdve arról ábrándozik, hogy gondtalanul éli az életét gyönyörű barátnőjével. Ám gyorsan rá kell ébrednie, hogy a valóság sokkal kiábrándítóbb, és sokkal veszélyesebb. Ugyanis vadászni kezdenek rá.

Nyomába ered a Szellem, a világ legveszélyesebb bérgyilkosa, aki éppen most fejezte be egyik legnagyobb kihívást jelentő munkáját: megölte Walter Zelvast, a nemzetközi gyémántszindikátus egyik vezéralakját. Csakhogy akadt egy kis probléma: a gyémántok, amelyeket vissza kellett volna szereznie Zelvastól, eltűntek...

Ekkor kerül az események középpontjába az ártalmatlannak tűnő festőtanonc, akinek nem marad más esélye, minthogy menekül, amerre lát, szorosan magához ölelve a gyémántokkal teli táskát..."Amerika első számú mesélője" pörgő és meglepő fordulatokkal teli történetet alkotott, amelyből nem hiányozhat a szerelem, a kapzsiság és egy jó adag gonoszság sem.

Adatok
Raktári kód:
734796
Eredeti megnevezés:
Kill Me If You Can
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
352
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

James Patterson
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top