Nincs engedélyezve a javascript.
A harag börtönében
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 774 helyett
2 358 Ft
15 %
Az évszázad túszdrámája Amerika leghíresebb krimiszerzőjétől.

Az egykori First Lady rejtélyes baleset áldozata lesz. Politikusok, sztárok, üzletemberek, a világ prominens személyiségei gyűlnek össze az asszony temetésére New Yorkban. A búcsúztatót váratlan esemény szakítja félbe: ismeretlen fegyveresek túszul ejtik a VIP-vendégeket.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Az évszázad túszdrámája Amerika leghíresebb krimiszerzőjétől.Az egykori First Lady rejtélyes baleset áldozata lesz. Politikusok, sztárok, üzletemberek, a világ prominens személyiségei gyűlnek össze az asszony temetésére New Yorkban. A búcsúztatót váratlan esemény szakítja félbe: ismeretlen fegyveresek túszul ejtik a VIP-vendégeket. Úgy tűnik, a céljuk nem más, mint váltságdíjat követelni minden egyes fogolyért.

Az ügyet az egykori túsztárgyaló, ma a gyilkosságiaknál dolgozó Michael Bennett veszi a kezébe, aki szép lassan rájön, hogy nem egy egyszerű esettel, hanem élete talán legnagyobb kihívásával áll szemben. A túszszedők vezetője könyörtelen gyilkos és zseniális elme, aki könnyedén hárít el mindent, amit a New York-i rendőrség és az FBI bevet ellene. Az egész világ lélegzet-visszafojtva figyeli az események alakulását, de Bennettre egy még nagyobb teher is nehezedik: felesége súlyos beteg. S miközben a nyomozónak tíz nevelt gyermekével együtt meg kell birkóznia az elfogadhatatlannal, sürgősen megoldást kell találnia a túszdrámára is, különben ő lesz a felelős New York város újabb tragédiájáért...A harag börtönében James Patterson legújabb hősét, Michael Bennett nyomozót mutatja be.A Könyvjelző magazin 2014. július-augusztusi számában megjelent cikk: Emberek vagyunk - valahol

Adatok
Raktári kód:
746633
Eredeti megnevezés:
Step on a Crack
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
368
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

James Patterson
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top