Nincs engedélyezve a javascript.
Összefércelt sorsok
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Korábbi ár:
3 499.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Connie Carter mindent és mindenkit elveszített, ami és aki fontos volt számára az életben. Összetört szívének fájdalmát semmi sem képes enyhíteni, ezért úgy dönt, elhagyja New Yorkot, korábbi boldogságának színhelyét. Férje a bánaton kívül egyetlen dolgot hagyott maga után: egy írországi, lepusztult kúriát, a Ludlow-házat.
Leírás a könyvről
Connie Carter mindent és mindenkit elveszített, ami és aki fontos volt számára az életben. Összetört szívének fájdalmát semmi sem képes enyhíteni, ezért úgy dönt, elhagyja New Yorkot, korábbi boldogságának színhelyét. Férje a bánaton kívül egyetlen dolgot hagyott maga után: egy írországi, lepusztult kúriát, a Ludlow-házat. Connie abban bízva költözik be az ódon épületbe, hogy válaszokat kaphat gyötrő kérdéseire, és gyógyírt találhat szenvedésére.
A kúria melletti kis faluban nem fogadják kitörő örömmel a jöttment amerikait, akinek tervei vannak az épülettel. Az ellenséges hangulatban Connie-nak csupán Eve nyújt segítő kezet, akiről kiderül, múltja az övéhez hasonlóan tragikus, és aki valaha a Ludlow-ház ragyogó úrnőjének mondhatta magát.
A hölgyek végül a ludlow-i nőegylet foltvarró körében találnak egymásban igaz támaszra, miközben fájdalmukat és emlékeiket patchwork takarókba öltik.

A Bálterem kávézó és A bíró felesége szerzőjének legújabb regénye szívszorító és felemelő történet a női barátság és gondoskodás minden nehézségen átsegítő erejéről.
Adatok
Raktári kód:
801886
EAN:
9789635823864
Eredeti megnevezés:
The Ludlow Ladies’ Society
Megjelenés:
2023.09.05.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
135 x 208 x 25
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Ann O"Loughlin
Ann O'Loughlin
A tenger partján élő ír származású Ann O’Loughlin több évtizeden át dolgozott újságíróként meghatározó írországi újságoknál, és eközben hosszabb időt töltött el Indiában. Első regénye, a Bálterem Kávézó sikere nyomán íróként folytatta karrierjét, és az ír társadalom árnyoldalait feltáró érzelemdús történetei Írország egyik legkedveltebb romantikus szerzőjévé tették. Ann férjével és két gyermekükkel osztja meg az életét.