Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik

Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik
(E-könyv)

A szerelem néha bűzlik. Vagy csak egy zuhanyra van szüksége?

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 187.-
Eredeti ár:
3 749.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Julia, aki Svédországból költözött Bécsbe, tele van remek regényötletekkel - kár, hogy ezeket mások már megírták előtte. A 29 éves lány így angolórákat tart, majd otthoni magányában sorozatokat pörget a Netflixen, és az igaziról álmodozik. Egy nap aztán feltűnő - és meglehetősen szagos - személy bukkan fel eseménytelen életében: egy hajléktalan telepedik mellé a padra.
Leírás a könyvről
Julia, aki Svédországból költözött Bécsbe, tele van remek regényötletekkel - kár, hogy ezeket mások már megírták előtte. A 29 éves lány így angolórákat tart, majd otthoni magányában sorozatokat pörget a Netflixen, és az igaziról álmodozik. Egy nap aztán feltűnő - és meglehetősen szagos - személy bukkan fel eseménytelen életében: egy hajléktalan telepedik mellé a padra. Miután beszédbe elegyednek, kiderül, hogy a férfi szakadt külseje ellenére jóvágású, ráadásul remek beszélgetőpartner. Az első találkozást újabbak követik, és úgy tűnik, Julia rálelt arra a szerelmi sztorira, amit egész életében meg szeretett volna írni - ám a főszereplő ő maga, és könnyen lehet, hogy a történet végét másvalaki írja meg…

A Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik című könyv csodálatos, önéletrajzi ihletésű szerelmi történet arról, hogy merjünk a szívünk szavára hallgatni, és ne engedjük, hogy az elvárások és a konvenciók határozzák meg az életünket.
Adatok
Raktári kód:
803382
EAN:
9789632668819
Eredeti megnevezés:
Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
312
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Emmy Abrahamson
Emmy Abrahamson
Az 1976-ban, Svédországban született Emmy Abrahamson színészként és színházi rendezőként kezdte pályafutását. Rendezőként több évet töltött Bécsben, majd Svédországba történő visszatérése után irodalmi karrierbe kezdett. Első ifjúsági regénye 2011-ben jelent meg, 2012-ben az Only väg is upp (Az egyetlen út felfelé) című regényéért a neves August-díjra jelölték. Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik című regénye az első felnőttek számára írt könyve, és egyben az első műve, amely magyar nyelven is megjelenik.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem