Nincs engedélyezve a javascript.
Mezítlábas nyár

Mezítlábas nyár
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 633.-
Eredeti ár:
4 274.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Libby Potter nemrég vesztette el tökéletes munkáját, tökéletes lakását és tökéletes barátját. Ezek után nincs más választása, mint visszatérni szülővárosába, ahonnan egy évtizeddel korábban alig várta, hogy elköltözhessen - és ahol ráadásul még mindig ott él a férfi, akinek annak idején összetörte a szívét.
Olvass bele
Leírás a könyvről
Libby Potter nemrég vesztette el tökéletes munkáját, tökéletes lakását és tökéletes barátját. Ezek után nincs más választása, mint visszatérni szülővárosába, ahonnan egy évtizeddel korábban alig várta, hogy elköltözhessen - és ahol ráadásul még mindig ott él a férfi, akinek annak idején összetörte a szívét. Pete Bennett látványa még most, tíz év után is forrósággal önti el Libbyt, csakhogy a férfi a háta közepére sem kívánja őt.

Libbyt mindenki tárt karokkal várja egykori városában, és lassan ráébred arra, hogy hiába gondolta tökéletesnek életét, valójában hiányzott neki a kisváros intimitása és gyermekkori barátai közelsége. A lassan megenyhülő Pete-tel folytatott beszélgetései hatására pedig el kell gondolkodnia azon, hogy tényleg a lehető legjobb döntést hozta-e annak idején. Amikor egy hirtelen jött álláslehetőség azzal kecsegteti, hogy visszatérhet sikeres életéhez, döntenie kell: hol van valójában a helye?
Jenny Hale, az óriás sikerű Karácsony a Kandalló Vendégházban és A tengerparti ház titka szerzőjének új regénye ideális olvasmány a gondtalan nyári napokra, vagy amikor igazán szívmelengető olvasmányra vágyunk.
Adatok
Raktári kód:
803968
Eredeti megnevezés:
A Barefoot Summer
Megjelenés:
2024.
Oldalszám:
288
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Jenny Hale
Jenny Hale
Az amerikai Nashville-ben élő Jenny Hale a szívmelengető romantikus történetek mestere. Coming Home for Christmas és Christmas Wishes and Mistletoe Kisses című regényeiből sikeres tévéfilmek készültek, és Karácsony a Kandalló Vendégházban Magyarországon is nagy siker aratott. Amikor épp nem legújabb sikerregényét írja, vagy kiadója ügyeit intézi, Jenny családjával – férjével, két gyermekükkel, illetve labradoodle kutyájukkal tölti az időt, és kedvenc hobbijának, a fotózásnak hódol.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása