Nincs engedélyezve a javascript.
A titok
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 774.-
Eredeti ár:
3 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mary féltve őrizte titkát. Negyven évvel korábban olyan döntést hozott, amely örökre megváltoztatta az életét és valakinek a sorsát, akit nagyon szeretett. Beth soha nem tudta az igazságot a szüleiről, ám most mindent megtesz azért, hogy kiderítse, mert ez lehet az egyetlen esély halálos beteg kisfia túlélésére.
Olvass bele
Leírás a könyvről
Mary féltve őrizte titkát. Negyven évvel korábban olyan döntést hozott, amely örökre megváltoztatta az életét és valakinek a sorsát, akit nagyon szeretett.
Beth soha nem tudta az igazságot a szüleiről, ám most mindent megtesz azért, hogy kiderítse, mert ez lehet az egyetlen esély halálos beteg kisfia túlélésére. Amikor Beth egy megfakult újságkivágásra bukkan anyukája holmija között, rádöbben, hogy a fia jövőjének kulcsa a saját múltjában rejlik.
Vissza kell térnie oda, ahol az egész elkezdődött, hogy kiderüljön… a titok.Csodálatos, felemelő történet A levél című bestseller írójától családról, hűségről, összetartásról és az anyai szeretet mindent elsöprő erejéről.
Adatok
Raktári kód:
755344
EAN:
9789634471677
Eredeti megnevezés:
The Secret
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
135 x 208 x 24
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Kathryn Hughes
Kathryn Hughes
Kathryn Hughes 1959-ben született a chesire-i Altrinchamben, Manchestertől tizenöt kilométerre. Írói karrierje előtt titkárnőként dolgozott, majd férjével huszonhárom éven át vezettek közösen egy sikeres ajándékküldő vállalkozást. Első regénye, A levél 2013-ban jelent meg, és rögtön hatalmas sikert aratott: e-book változata a Kindle eladási listájának első helyére tört, a könyv pedig több mint egymillió eladott példánynál jár. A 2018-ban megjelent A titok hasonlóan nagy sikert aratott. Az írónő jelenleg Manchester közelében él házastársával és két gyermekével.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása