Nincs engedélyezve a javascript.
Kis francia bisztró

Kis francia bisztró
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 485.-
Eredeti ár:
2 924.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Legyen már vége! - ez a legmélyebb vágya Mariannénak, a kiüresedett házasságban élo hatvanéves német nonek, ami- kor meghozza élete elso saját döntését, és egy párizsi utazáson a Pont Neuf-rol a Szajnába veti magát. A sors azonban másképp akarja: Mariannét megmentik. Kórházba kerül, ahol váratlanul nagy hatással van rá egy kis bretagne-i halászfalut ábrázoló kép.
Leírás a könyvről
Legyen már vége! - ez a legmélyebb vágya Mariannénak, a kiüresedett házasságban élo hatvanéves német nonek, ami- kor meghozza élete elso saját döntését, és egy párizsi utazáson a Pont Neuf-rol a Szajnába veti magát.
A sors azonban másképp akarja: Mariannét megmentik.
Kórházba kerül, ahol váratlanul nagy hatással van rá egy kis bretagne-i halászfalut ábrázoló kép. Hirtelen elhatározással a kép helyszínére utazik, hogy ott töltse el élete utolsó napját.
A kis halászfaluban azonban életbe lép a B terv. Marianne megismerkedik a jóképu festovel, Yann-nal, és a találkozás ha- tására meglepo bátorsággal és állhatatossággal új életbe kezd.
A saját életébe.
Az óriási nemzetközi sikert arató Levendulaszoba szerzojének új könyve a reményrol, egy új élet esélyérol és a varázslatos Bretagne-ról mesél.
Adatok
Raktári kód:
800723
ISBN:
9789634477174; 9789634477167
Eredeti megnevezés:
Mondspilerin /The Little French Bistro
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

unnamed.jpg
Nina George
Nina George 1973-ban született a németországi Bielefeldben. 1992 óta szabadúszó újságíró és regényíró, dolgozik többek között a Die Weltnek, a Die Zeitnak és a Standardnak. 600 újságcikke és száznál is több rövid története mellett 28 könyvet publikált, saját neve mellett három írói álnéven. 2013-ban jelent meg első nemzetközi sikerkönyve, a Levendulaszoba, amelyet 37 nyelvre fordítottak le, és 1,5 millió példányt adtak el belőle világszerte. Mondspielerin című 2010-es regényét 2017-ben adták ki angol nyelvterületen.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem