Nincs engedélyezve a javascript.
Vonzódás
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 633.-
Eredeti ár:
4 274.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián.
Leírás a könyvről
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián. Hudson bosszút forral, és olyan titkokról beszél, amelyek talán örökre elszakítják Grace-t Jaxontól, miközben átláthatatlan hatalmi játszmák fonják be az életét. Ennél is nagyobb veszélyt jelent azonban egy ismeretlen gonosz erő, amely magának akarja őt. A lány hamar megtanulja, mit jelent ritka kincsnek lenni egy misztikus lényekkel teli világban. Ha elbukik, mindenki élete veszélybe kerül. A győzelemnek azonban szörnyű ára van; készen áll vajon megfizetni?
Tracy Wolff elsöprő sikerű Sóvárgás sorozatának második része új szintre emeli a misztikus romantikát. A Vonzódás az első résznél is fordulatosabb, drámaibb és vérfagyasztóbb.
Adatok
Raktári kód:
802612
EAN:
9789632668147
Eredeti megnevezés:
Crush
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
720
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Tracy Wolff
Tracy Wolff
Tracy Wolff főiskolai irodalomprofesszorból képezte át magát az egyik legsikeresebb amerikai kortárs romantikus és fantasy szerzővé. Tracy imádja a sárkányokat, a vámpírokat és az éjszakában neszező lényeket, továbbá imádja ezeket szenvedő hősei és belevaló hősnői nyakába szabadítani. Az írónő a texasi Austinban él férjével és három gyermekükkel. Amikor kivételesen nem legújabb regényén dolgozik, új recepteket próbál ki, vagy a képregényboltokat járja fiaival, és új sztorikat talál ki legjobb barátnőivel.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem