Nincs engedélyezve a javascript.
Ender árnyéka

Ender árnyéka
(eKönyv)

A jövő immáron a jelen

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 024 helyett
1 720 Ft
-15 %
Minden gyermek életében adódnak nehéz pillanatok. Főképp ha az utcán nő fel, ahol koldulnia kell az ételért, és kivert kutyaként kell megküzdenie a hozzá hasonló, éhező kölykökkel. Ha létezik bármi, amit Bean az utcán megtanult, az a túlélés. Mi is lehetne ennél kívánatosabb tulajdonsága annak a tábornoknak, akinek le kell győznie az emberiséget elpusztítással fenyegető idegen fajt, a hangyokat?
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Üdvözlünk a Hadiskolában!Minden gyermek életében adódnak nehéz pillanatok. Főképp ha az utcán nő fel, ahol koldulnia kell az ételért, és kivert kutyaként kell megküzdenie a hozzá hasonló, éhező kölykökkel, akik egy gerezd almáért is ölni képesek. Ha létezik bármi, amit Bean az utcán megtanult, az a túlélés. Nem ököllel és izommal, ahhoz ő túl apró. Ésszel.

Bean csodás elméje elemez és számít, ügyesen használja ki ellenfelei gyengeségeit.

Mi is lehetne ennél kívánatosabb tulajdonsága annak a tábornoknak, akinek le kell győznie az emberiséget elpusztítással fenyegető idegen fajt, a hangyokat? A Hadiskolába kerülve Bean megismerkedik és barátságot köt egy másik lehetséges jövendőbeli hadvezérrel, Ender Wigginsszel, az egyetlen lehetséges riválisával.

Ám mindkettőjüknek ugyanaz a problémája: a jövő immáron a jelen.A legendás regény, a Végjáték, ezúttal Bean szemszögéből.

Adatok
Raktári kód:
729302
Eredeti megnevezés:
Ender's Shadow
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
480
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top