Nincs engedélyezve a javascript.
Kirekesztettek
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 249.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Várföldi Aliz elégedett, engedelmes állampolgár. A fiatal doktornő szereti a munkáját, eleget keres, hogy a családja megéljen, és örömmel figyeli, ahogy a kormányzatnak köszönhetően lassan jobban megy mindenki sora. Ám egy éjjel különös beteg kerül hozzá, és Aliz élete fenekestül felfordul.
Leírás a könyvről
Várföldi Aliz elégedett, engedelmes állampolgár. A fiatal doktornő szereti a munkáját, eleget keres, hogy a családja megéljen, és örömmel figyeli, ahogy a kormányzatnak köszönhetően lassan jobban megy mindenki sora. Ám egy éjjel különös beteg kerül hozzá, és Aliz élete fenekestül felfordul. A hajléktalannak kinéző, szokatlanul jó erőben lévő férfi utcai verekedésbe keveredett, a kiérkező rendőrök alig bírtak vele. Az ismeretlen nem beszél, poszttraumatikus stressztől szenved, és reggelre rejtélyes módon eltűnik a kórházból.
Aliz nyomozni kezd, és rájön, hogy minden, amit a világról tudni vélt, hazugság. Harminc évvel ezelőtt, a Kataklizma idején életerőre szomjazó boszorkányok nyitottak kaput a mágia nélküli világra. A kialakult káoszban szinte észrevétlenül építették ki diktatúrájukat, hatalmukat természetfeletti lényekből álló erőszakszervezet biztosítja. Az események magukkal sodorják a doktornőt, akinek tennie kell valamit a világát túszul ejtő hatalmak ellen. De kiben bízhat, és van-e kiút a hazugságok és a manipuláció útvesztőjéből?
A Kirekesztettek nem hagyományos fantasy. Völgyi Viktória könyve szinte orwelli sötétségű, letehetetlenül izgalmas regény az állampolgárait kizsákmányoló rezsimről, a tudatlanságban tartott tömegek tehetetlenségéről és az igazsággal való szörnyű szembesülésről. Csak felnőtt olvasóknak!
Adatok
Raktári kód:
803363
EAN:
9789635825868
Hozzászólások
 
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem