Nincs engedélyezve a javascript.
Kilencedik titka

Kilencedik titka

A Lorieni Krónikák harmadik kötete

Sorozat:
Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
1 495 Ft
50 %
"A Negyedik és "A Hatok hatalma" folytatása - a Lorieni Krónikák harmadik könyve. Pittacus Lore a lorieni Bölcsek bölcse. Tizenkét éve él a Földön, készül a bolygó sorsát meghatározó, mindent eldöntő háborúra. Tartózkodási helye ismeretlen...
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"A Negyedik és "A Hatok hatalma" folytatása - a Lorieni Krónikák harmadik könyve. Pittacus Lore a lorieni Bölcsek bölcse. Tizenkét éve él a Földön, készül a bolygó sorsát meghatározó, mindent eldöntő háborúra. Tartózkodási helye ismeretlen...Kilencen érkeztünk a Földre. El kellett menekülnünk a Lorienről, mert bolygónkat megtámadták a gyilkos mogadoriak. Érkezéskor elváltunk, és egymástól távol húztuk meg magunkat.

Köztetek élünk. Hétköznapi tiniknek nézünk ki. Ugyanazt a nyelvet beszéljük, mint ti. De másmilyenek vagyunk. Olyan hatalommal rendelkezünk, amiről nem is álmodhattok. Elképzelni sem tudjátok, milyen erősek és gyorsak vagyunk.

Míg rá nem bukkantam negyedikre, egyedül menekültem és bujkáltam, egyedül küzdöttem az életben maradásért. Együtt még erősebbek vagyunk, mint külön. Ám hamarosan el kellett válnunk. Spanyolországba utaztam, hogy megkeressen Hetediket. Most pedig vele együtt indulnunk Negyedik után. Meg kell találnunk, mielőtt a mogadoriak kezébe kerül.Elsővel Malajziában végeztek.
Másodikkal Angliában.

Harmadikat Kenyában ölték meg.

Engem New York kaptak el - de sikerült megszöknöm.

Hatodik vagyok.

Be akarják fejezni, amit elkezdtek.

De ahhoz le kellene győzniük minket.

Adatok
Raktári kód:
726622
ISBN:
9632662794
EAN:
9789632662794
Eredeti megnevezés:
The Rise of Nine
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
296
Méret [mm]:
126 x 200 x 24
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top