Nincs engedélyezve a javascript.
Ötödik csapdája

Ötödik csapdája
(E-könyv)

A Lorieni Krónikák negyedik könyve

Sorozat:
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
1 907.-
Eredeti ár:
2 243.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Lorieni Krónikák negyedik kötetében a csapat tagjai Kilencedik chicagói búvóhelyén meghúzódva igyekeznek kigondolni, mi legyen a következő lépésük. Megerősödtek ugyan, az erejük mégis kevésnek bizonyult egy egész hadsereggel szemben. Felcsillan a remény, amikor egyszer csak titkos jelet kapnak Ötödiktől - de vajon nem ismét ellenségeik csapdája vár rájuk?
Leírás a könyvről
John, a Negyedik azt remélte, hogy miután a lorieni Védők megtalálták egymást, nem kell többé menekülniük. Megküzdhetnek végre ősi ellenségeikkel a mogadoriakkal, és legyőzhetik őket. Ám tévedett. Örülhettek, hogy ép bőrrel megúszták az összecsapást.A csapat tagjai Kilencedik chicagói búvóhelyén meghúzódva igyekeznek kigondolni, mi legyen a következő lépésük. Megerősödtek ugyan, az erejük mégis kevésnek bizonyult egy egész hadsereggel szemben. Hogy felülkerekedhessenek a mogokon, teljes mértékben el kell sajátítaniuk különleges képességeiket, a tálentumokat, és meg kell tanulniuk csapatban harcolni. És ami még ennél is fontosabb: meg kell tudniuk, pontosan milyen szerepet szántak nekik a Lorien Bölcsei.Felcsillan a remény, amikor egyszer csak titkos jelet kapnak Ötödiktől - de vajon nem ismét a mogadoriak csapdája vár rájuk? Sürgeti őket az idő: ha a jelet valóban Ötödik küldte, mindenképp meg kell találniuk, mielőtt a mogok csapnának le rá.Egy-két csatát elveszítettek, de a háborúnak még nincs vége. A Lorien egy nap újra szabad lesz!Elsővel Malajziában végeztek.

Másodikkal Angliában.

Harmadikat Kenyában ölték meg.

Negyedik vagyok. Én következtem volna.

De még mindig élek.A háborúnak még messze nincs vége.A Negyedik, A Hatok hatalma és a Kilencedik titka folytatása - a Lorieni Krónikák negyedik könyve.
Adatok
Raktári kód:
734062
Eredeti megnevezés:
The Fall of Five
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
312
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem