Nincs engedélyezve a javascript.
Egy darabnyi világ
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
Christina Olson világa nem terjed túl családja Isten háta mögötti farmján a Maine-i tengerparton. A súlyos betegsége miatt mozgáskorlátozott nő napjai csendesen telnek, miközben két világháború és egy gazdasági világválság söpör végig a Földön.
Leírás a könyvről

Christina Olson világa nem terjed túl családja Isten háta mögötti farmján a Maine-i tengerparton. A súlyos betegsége miatt mozgáskorlátozott nő napjai csendesen telnek, miközben két világháború és egy gazdasági világválság söpör végig a Földön. Ám ez az átlagos, akár jelentéktelennek is tűnő élet lesz az ihletője a 20. század egyik leghíresebb festményének, az amerikai vidéket megragadó Christina világának.

Az Árvák vonatával világhírnevet szerző Christina Baker Kline új regénye nem csupán az ikonikus festmény keletkezésének történetét meséli el, hanem egy hétköznapiságában is rendkívüli életet idéz meg: egy nő történetét, aki a család, a kötelesség és a saját beteg teste csapdájában vergődik. A regény ugyanazt nyújtja, amit Andrew Wyeth remekműve: a szeretet és a vágyódás egész univerzumát ábrázolja egy látszólag egyszerű jelenetben.

Adatok
Raktári kód:
800302
ISBN:
9789634476658; 9789634476665
Eredeti megnevezés:
A Piece of the World
Megjelenés:
2019.
Oldalszám:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Christina Baker Kline
Az 1964-ben Angliában született, ám az Egyesült Államokban felnövő Christina Baker Kline a Yale-en és a Virginiai Egyetemen szerezte diplomáit. A hétregényes szerző legnagyobb sikerét az Árvák vonatával aratta: az amerikai történelem egy sötét epizódját megidéző regény több mint két évig szerepelt a The New York Times bestsellerlistáján, és az olvasók Magyarországon is a szívükbe zárták. Következő regénye, a 20. század egyik leghíresebb festménye, a Christina világa történetét feltáró Egy darabnyi világ szintén bestseller lett, és több rangos kritikai díjat is elnyert.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem