Nincs engedélyezve a javascript.
Pokolbeli víg napjaim
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999.-
Eredeti ár:
7 999.-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Faludy György legfontosabb prózakötete ez az 1938 és 1953 közötti éveket bemutató önéletírás, amely a történelem őrült korszakának derűs ábrázolásával, kalandokkal, szerelemmel, színes anekdotáival azonnali nemzetközi sikert is aratott.
Leírás a könyvről
Faludy György legfontosabb prózakötete ez az 1938 és 1953 közötti éveket bemutató önéletírás, amely a történelem őrült korszakának derűs ábrázolásával, kalandokkal, szerelemmel, színes anekdotáival azonnali nemzetközi sikert is aratott. A kötet 1987-es szamizdat kiadása óta hazánkban is töretlenül népszerű: az olvasók A Nagy Könyv százas listájára is beválasztották, írók és politikusok vallották az egyik legnagyobb magyar regénynek, kedvenc olvasmányuknak.

Kiadásunk gondozott szövege a szerző szándéka szerinti változatot tükrözi, a mai helyesírással. Függelékként tartalmazza az első sajtómegjelenés később kihagyott, Magyarországon eddig ismeretlen jeleneteit, valamint a hagyatékban fennmaradt, sohasem publikált első kidolgozást Recskről és a gyermekkorról. Így kötetünk az új olvasók mellett a régi Faludy-rajongók érdeklődésére is számíthat.
Adatok
Raktári kód:
757249
EAN:
9789635047666
Megjelenés:
2024.09.20.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
768
Méret [mm]:
152 x 230 x 46
Tömeg [g]:
850
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Faludy György
Faludy György
Faludy György (1910–2006) költő Villon-átköltéseivel robbant be az irodalomba. A második világháború idején emigrációban élt, bejárta „mind a hat világot”, költeményeiben hol Észak-Amerikát, hol a marokkói sivatagot örökítve meg. Hazatérve újságíró lett, majd 1950-ben a recski munkatáborba zárták, ahol három évet töltött. A forradalom bukásakor ismét emigrált, az Irodalmi Ujság szerkesztőjeként a nyugati magyar irodalom egyik kulcsfigurája lett. Önéletírása, a Pokolbeli víg napjaim nemzetközi sikert aratott.
Találkozzunk könyvvásárainkon!