Nincs engedélyezve a javascript.
A vacsora
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 618 helyett
2 225 Ft
-15 %
Négy ember egy csúcsétterem vacsoraasztalánál. Egyikük országosan ismert politikus, esélyes miniszterelnök-jelölt. Mire véget ér az este, döntésre kell jutniuk egy közfelháborodást keltő ügyben, amely a fiaikat is közvetlenül érinti.
Leírás a könyvről

Négy ember egy csúcsétterem vacsoraasztalánál.

Egyikük országosan ismert politikus, esélyes miniszterelnök-jelölt.
Mire véget ér az este, döntésre kell jutniuk egy közfelháborodást keltő ügyben, amely a fiaikat is közvetlenül érinti.

Emberölésről van szó, egy hajléktalan nő erőszakos haláláról.

Meddig mennek el a gyerekek, a karrier, a boldog családi élet megmentése érdekében?

Messzire. Nagyon messzire."Eleged van A szürke ötven árnyalatá-ból? Itt van helyette A vacsora - és benne a sokk íze." (The Economist)"A vacsora italokkal és sötét szatírával indul, és alattomosan keríti hatalmába az olvasót. Vérfagyasztó, undok és agyafúrt - képtelenség letenni." (Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője)"A Holtodiglan európai kivitelben." (The Wall Street Journal)Herman Koch (sz. 1953) a nyolcvanas évek közepe óta népszerű író hazájában, hatodik regénye, A vacsora pedig a nemzetközi sikert is meghozta a számára: eddig 25 országban adták ki, Európában több mint 1 millió példány kelt el belőle, és az első holland könyv volt, amely felkerült a New York Times bestsellerlistájára.A regényből az Oscar-díjas Cate Blanchett rendezésében forgatnak filmet.A Könyvjelző magazin 2013. novemberi számában megjelent cikk: VacsoracsataOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
734069
Eredeti megnevezés:
Het diner
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
296
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Herman Koch
Herman Koch (1953) A vacsora című művével lett nemzetközileg ismert: a regényt 42 nyelvre fordították le, és hetekig vezette a The New York Times sikerlistáját. A Tisztelt M. úr! csak Hollandiában 125 000 példányban fogyott megjelenése évében, és 2014-ben nevezték az NS, a holland vasúttársaság közönségdíjára.