Nincs engedélyezve a javascript.
Tisztelt M. úr!

Tisztelt M. úr!
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 299 helyett
2 804 Ft
15 %
A valaha ünnepelt író, M. legnagyobb sikerét Jan Landzaat titokzatos eltűnéséről szóló regényével aratta. A középiskolai történelemtanárnak az után veszett nyoma, hogy viszonyt folytatott meseszép tanítványával, utoljára annál a nyaralónál látták, ahol a lány és annak új barátja töltötte a téli szünetet.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A valaha ünnepelt író, M. legnagyobb sikerét Jan Landzaat titokzatos eltűnéséről szóló regényével aratta. A középiskolai történelemtanárnak az után veszett nyoma, hogy viszonyt folytatott meseszép tanítványával, utoljára annál a nyaralónál látták, ahol a lány és annak új barátja töltötte a téli szünetet. A regény bestseller lett, és a nemzetközi áttörést is meghozta M.-nek, akinek azonban most, karrierje végén egyre inkább a feledés az osztályrésze.
Ez persze nem vonatkozik rejtélyes alsó szomszédjára, aki folyamatosan szemmel tartja M.-et. De vajon mi köze a hírhedt eltűnési ügyhöz?

Adatok
Raktári kód:
801039
EAN:
9789635043804
Eredeti megnevezés:
Geachte heer M.
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
464
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Herman Koch
Herman Koch (1953) A vacsora című művével lett nemzetközileg ismert: a regényt 42 nyelvre fordították le, és hetekig vezette a The New York Times sikerlistáját. A Tisztelt M. úr! csak Hollandiában 125 000 példányban fogyott megjelenése évében, és 2014-ben nevezték az NS, a holland vasúttársaság közönségdíjára.
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top