Nincs engedélyezve a javascript.
Pandóra

Pandóra
(E-könyv)

Bizonyos ajtókat sohasem szabad kinyitni

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
London, 1799. A 21 éves Dora Blake nagybátyjával él az egykor a szülei által vezetett régiségbolt felett. A lány ékszerészi pályáról álmodozik, ám nagybátyja teljesen más életet szán neki, olyat, amelyben semmi szerepet sem kap tehetsége és szülei által gondosan ápolt műveltsége.
Olvass bele
Leírás a könyvről
London, 1799. A 21 éves Dora Blake nagybátyjával él az egykor a szülei által vezetett régiségbolt felett. A lány ékszerészi pályáról álmodozik, ám nagybátyja teljesen más életet szán neki, olyat, amelyben semmi szerepet sem kap tehetsége és szülei által gondosan ápolt műveltsége. Amikor egy titokzatos ógörög váza érkezik a nagybátyja által lezüllesztett boltba, Dora egy fiatal antikvitásszakértő, Edward Lawrence segítségét kéri. A váza eredetének feltárásától Edward a tudományos karrierjének beindítását, Dora pedig szülei egykori boltjának újbóli felvirágzását és a viszolyogtató nagybátyjától való menekülést reméli, ám egyikük sem áll készen az antik tárgy valódi titkaira.
Edward felfedezései nyomán Dora kénytelen megkérdőjelezni mindent, amit eddigi életéről, családjáról és a valóságról gondolt, és rádöbben, hogy bizonyos ajtókat sohasem szabad kinyitni…
Susan Stokes-Chapman regénye magával ragadóan fonja össze a történelmet és a mitológiát. A Pandóra a remény, a szerelem és a végzet lenyűgöző története.
Adatok
Raktári kód:
803154
EAN:
9789635824502
Eredeti megnevezés:
Pandora
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
448
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Susan Stokes-Chapman
Susan Stokes-Chapman
Susan Stokes-Chapman kedvenc gyerekkori időtöltése az olvasás és az unalmas tanórákon való álmodozás volt, így nem csoda, hogy felnőve író lett belőle. Az írónő irodalomból és kreatív írásból diplomázott a walesi tengerparton található Aberystwythi Egyetemen, majd az eredeti nyelven 2022 elején megjelent Pandórával azonnal berobbant az irodalmi életbe. A regényt több mint 15 országban adták ki, a brit irodalmi sikerlisták élére került, és több rangos irodalmi díjra is jelölték. Susan jelenleg Észak-Walesben él és dolgozik – már amikor két rövidszőrű brit macskája, Byron és Brontë hagyja.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása