Nincs engedélyezve a javascript.
Titkos útjaink

Titkos útjaink
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A szavak és az érzelmek veszélyesebbek lehetnek bármilyen fegyvernél… A hidegháború csúcspontján járunk. Az Egyesült Államok és a Szovjetunió nukleáris fegyverek garmadáját szegezi egymásra, ám a valódi háborút nem fegyverekkel vívják: a kölcsönös megsemmisítés árnyékában farkasszemet néző szuperhatalmak a propaganda csataterén küzdenek.
Leírás a könyvről
A szavak és az érzelmek veszélyesebbek lehetnek bármilyen fegyvernél…
A hidegháború csúcspontján járunk. Az Egyesült Államok és a Szovjetunió nukleáris fegyverek garmadáját szegezi egymásra, ám a valódi háborút nem fegyverekkel vívják: a kölcsönös megsemmisítés árnyékában farkasszemet néző szuperhatalmak a propaganda csataterén küzdenek. A CIA titkárnőjeként dolgozó Sally és Irina kritikus fontosságú megbízást kap: nekik kell visszacsempészni Borisz Paszternak kommunistaellenesnek ítélt Zsivago doktorát a Szovjetunióba, miután a CIA úgy véli, hogy a nyugati világ képzeletét lángra lobbantó remekmű segítségével megrendítő erejű csapást mérhet a szovjet rezsimre.
A harcedzett Sally Forresterre és a tapasztalatlan, ám gyorsan tanuló Irina Drozdovára nehéz feladat vár, hiszen a könyvet és annak csempészeit hajszoló szovjet ügynökök nem ismernek kegyelmet, kettejük barátságon túlnyúló kapcsolatát pedig a CIA sem nézi jó szemmel.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb irodalmi szenzációjának bizonyuló Titkos útjaink lenyűgöző és hiteles regény a 20. század irodalmi klasszikusának titkos történetéről és két erős nő túlélésért vívott küzdelméről a hidegháború kíméletlen világában.
Adatok
Raktári kód:
800820
ISBN:
9789634477815 ; 9789634477808
EAN:
9789634477815
Eredeti megnevezés:
The Secrets we Kept
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Lara Prescott
Lara Prescott
A Pennsylvaniában született Lara Prescott politikatudományt tanult Washington D.C.-ben, és politikai kampánytanácsadóként dolgozott, mielőtt megcsömörlött a politika világától. Debütáló regénye, a gondos kutatómunka után megírt Titkos útjaink igazi irodalmi szenzációvá vált, világszerte 30 országban jelent meg, és film készül belőle. Lara a texasi Austinban él férjével, két macskájukkal és állatmenhelyről megmentett kutyájukkal.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem