Nincs engedélyezve a javascript.
Reggeli a Tiffanynál
Előkészületben
Még nincs meghatározva az ár
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Truman Capote (1924-1984) a huszadik századi amerikai prózairodalom kiemelkedő alkotója. 1943-tól rendszeresen jelentek meg írásai színvonalas amerikai folyóiratokban, és ebben az időben kezdte írni első regényét is, de a sokáig elveszettnek hitt Nyári átkelés csak évtizedekkel a halála után került elő a hagyatékából.
Ha szeretnél értesítést kapni, amikor előrendelhetővé válik a könyv, kattints az Érdekel gombra!
Leírás a könyvről
Truman Capote (1924-1984) a huszadik századi amerikai prózairodalom kiemelkedő alkotója. 1943-tól rendszeresen jelentek meg írásai színvonalas amerikai folyóiratokban, és ebben az időben kezdte írni első regényét is, de a sokáig elveszettnek hitt Nyári átkelés csak évtizedekkel a halála után került elő a hagyatékából. Már első nagyobb lélegzetű művével, az 1948-ban megjelent, önéletrajzi ihletettségű Más hangok, más szobák című regényével is sikert aratott, ahogy a három évvel később született A fűhárfá-val is. A csúcsra a Hidegvérrel című, műfajteremtőnek mondható tényregénnyel ért. Az 1965-ben kiadott mű egy család brutális meggyilkolásának történetét beszéli el hosszú és alapos kutatómunka után, egy évekkel korábban olvasott újságcikk nyomán.
Az 1958-as Reggeli a Tiffanynál - amely magyarul először 1963-ban, Álom luxuskivitelben címen jelent meg - talán a legnépszerűbb, és a nagy sikerű filmnek köszönhetően talán a legismertebb műve. A könnyed, ám a legkevésbé sem felszínes humor, a finom történetszövés, az élettel teli párbeszédek mesterének minden írói erényét megcsodálhatja az olvasó ebben a kisregényben.


"Az akarok lenni, aki vagyok, amikor egy csodás reggelen felébredek és megreggelizek a Tiffanynál."Fordította: Wertheimer Gábor
Adatok
Raktári kód:
802278
EAN:
9789635045488
Eredeti megnevezés:
Breakfast at Tiffany's
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
110 x 180
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Truman Capote
Truman Capote
Truman Capote (1924–1984) a huszadik századi amerikai prózairodalom kiemelkedő alkotója. 1943-tól rendszeresen jelentek meg írásai színvonalas amerikai folyóiratokban, és ebben az időben kezdte írni első regényét is, de a sokáig elveszettnek hitt Nyári átkelés csak évtizedekkel a halála után került elő a hagyatékából. Már első nagyobb lélegzetű művével, az 1948-ban megjelent, önéletrajzi ihletettségű Más hangok, más szobák című regényével is sikert aratott, ahogy a három évvel később született A fűhárfá-val is.
Az ország leggyorsabb kiszállítása