Nincs engedélyezve a javascript.
Veszett világ
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
5 249 helyett
4 462 Ft
-15 %
Ayn Rand korszakalkotó regénye több mint hat évtizede bestseller és intellektuális mérföldkő. Főszereplői komoly, újító iparosok az ötvenes évek elképzelt Amerikájában, akik úgy érzik, a kormány fokozatosan átveszi az irányítást és ellehetetleníti a munkájukat. Szabadságuk védelme érdekében, a kollektivizmussal szembeni lázadásként úgy döntenek, ellenállnak.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ayn Rand korszakalkotó regénye több mint hat évtizede bestseller és intellektuális mérföldkő.

Főszereplői komoly, újító iparosok az ötvenes évek elképzelt Amerikájában, akik úgy érzik, a kormány fokozatosan átveszi az irányítást és ellehetetleníti a munkájukat. Szabadságuk védelme érdekében, a kollektivizmussal szembeni lázadásként úgy döntenek, ellenállnak. Lázadásuk egybecseng a jelenséggel, hogy a társadalom legtermékenyebb vállalkozói és alkotói titokzatos módon sorra eltűnnek. Úgy tűnik, földalatti ellenállás indul az államközpontúsággal szemben, melynek vezérfigurája a titokzatos John Galt. Vajon megállítható-e a világ motorja, ha kivonjuk belőle az elméket, melyek produktivitásukkal, racionalitásukkal és kreativitásukkal előbbre vitték?
A Veszett világ monumentális mű, amelyet átitat Rand filozófiája és nézetei a racionálisan felfogott önérdekről. A könyvet tizenhét nyelvre fordították le, és az Egyesült Államokban a Biblia után a második legnagyobb befolyással bíró könyvként híresült el.

Adatok
Raktári kód:
760501
ISBN:
9789634473053; 9789634473060
Megjelenés:
2018.
Oldalszám:
1032
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top