Nincs engedélyezve a javascript.
Queenie

Queenie
(E-könyv)

A fekete Bridget Jones - és annál is több

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 932.-
Eredeti ár:
3 449.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Londonban élő, 25 éves, színes bőrű Queenie két kultúra és közösség elvárásainak próbál egyszerre megfelelni: jamaicai származású nagyszüleinek és a többségi társadalomhoz tartozó értelmiségi közegének.
Leírás a könyvről
A Londonban élő, 25 éves, színes bőrű Queenie két kultúra és közösség elvárásainak próbál egyszerre megfelelni: jamaicai származású nagyszüleinek és a többségi társadalomhoz tartozó értelmiségi közegének. Az újságíróként dolgozó lány aktuálisan épp szünetet tart a pasijával, ezért kénytelen beköltözni egy horrorisztikus árú és állapotú szobába, és megpróbál önállóan boldogulni, Tom anyagi támogatása és logikus javaslatai nélkül. A talpra állásban szerencsére segítségére vannak legjobb barátai, akik bármikor kaphatóak egy válságmegbeszélésre, ám Queenie sorra hozza a rossz döntéseket, és egyre lehetetlenebb helyzetbe sodorja magát az élete minden terén. A mérgező alkalmi kapcsolatok, munkahelyi stiklik, a fizikai és főleg a mentális egészség elhanyagolása azonban nem tartható fenn hosszú távon, és súlyos következményeket von maga után…

A Queenie lehengerlő humorú, izgalmas és aktuális regény, amely nagy érzékenységgel foglalkozik az eltérő származású és bőrszínű emberek közötti kapcsolatok kényes témájával, és bátran hátat fordít a szingliregények súlytalan kedélyességének.

„Olykor fájdalmasan szomorú, máskor fergetegesen vicces - egy igazán tehetséges kezdő író debütálása."
The New York Post
Adatok
Raktári kód:
803149
EAN:
9789635824359
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
424
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Candice Carty-Williams
Candice Carty-Williams
Az 1989-es születésű, jamaicai-indiai származású Candice Carty-Williams a Sussexi Egyetemen szerzett média és kommunikáció diplomát, majd a könyvkiadásban helyezkedett el. Marketinggyakornokból hamar vezetővé küzdötte fel magát, és 2016-ban a The Guardian napilappal közösen irodalmi díjat alapított a színes bőrű és etnikai kisebbségekbe tartozó brit szerzők támogatására. Első regénye, az eredeti nyelven 2019-ben megjelent Queenie remek kritikai fogadtatásban részesült, és 2020-ban ő lett az első fekete szerző, aki elnyerte a rangos British Books Awards Az év könyve díját.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek