Nincs engedélyezve a javascript.
A halak jelleme
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 849.-
Eredeti ár:
3 799.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Miért fontos, hogy jégszekrényt vigyünk magunkkal egy görög szigetek közti születésnapi sétahajókázásra? S mi történik akkor, ha zátonyra futva kiürül a hűtő? Milyen izgalmas ismeretségeket köthetünk London utcáin, miközben hol állateledelt, hol több tucat teknőst szállítunk?
Leírás a könyvről
Miért fontos, hogy jégszekrényt vigyünk magunkkal egy görög szigetek közti születésnapi sétahajókázásra? S mi történik akkor, ha zátonyra futva kiürül a hűtő? Milyen izgalmas ismeretségeket köthetünk London utcáin, miközben hol állateledelt, hol több tucat teknőst szállítunk? Hogyan készüljünk Kamerunban egy gyarmati körzeti felügyelő látogatására, és mit tegyünk, ha a díszvacsorára egy nem várt vendég, egy mérges kígyó is – szó szerint – beesik? Mennyi veszélyt rejt, ha kórházba visznek orrvérzés miatt? Miért zokog A varázsfuvola karmestere, ha a zoológus barátnője is az előadás nézői között ül a színházban? Durrell gyűjteményes kötetében a megszokott módon hemzsegnek az állatok, ám a figyelem középpontjába ezúttal a Homo sapiens sapiens megannyi példánya kerül, legyenek azok családtagok, barátok-barátnők, vagy alkalmi ismerősök. De mintha mind rendszeres bolondgomba-fogyasztók lennének, s az egyetlen józan embernek éppen a (csoda)bogaras természetbúvár bizonyulna köztük. Aki nem rest antropológusi pontossággal feljegyezni történeteiket, fergeteges angol humorról és hidegvérről téve tanúbizonyságot.
Adatok
Raktári kód:
802777
EAN:
9789635046867
Eredeti megnevezés:
Fillet of Plaice
Megjelenés:
2022.11.12.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
142 x 197 x 23
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

gerald-durrell-3.jpg
Gerald Durrell
Gerald Durrell (1925–1995) 1933-ban, nyolcévesen költözött családjával Korfu szigetére. Az itt eltöltött öt év nagy részében a helyi élővilágot tanulmányozta, újra és újra meglepve családtagjait igencsak szokatlan házi kedvenceivel, melyeket a ház legkülönbözőbb pontjain szállásolt el. Felnőve világhírű zoológus és természetvédő lett, állatgyűjtő expedíciókat vezetett többek közt Argentínába, Sierra Leonéba, Assamba és Madagaszkár szigetére. Szenvedélyéről harminchét könyvet írt, és számos televízió-műsort készített.
Heti top