Nincs engedélyezve a javascript.
Családom és egyéb állatfajták
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 000 Ft
50 %
– Már megint ez a nyavalyás kölyök! – üvöltött Larry.
– Vigyázz! Vigyázz! Jönnek! – visított Margo.
– Egy könyvet adjatok! – bömbölte Leslie. – Nem kell begyulladni, üssétek le egy könyvvel!
– Mi van veletek, az istenért? – könyörgött mama, szemüvegét törölgetve.
– Ez a nyavalyás kölyök… még elpusztít mindnyájunkat… nézz az asztalra… térdig járunk skorpióban…
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

– Már megint ez a nyavalyás kölyök! – üvöltött Larry.

– Vigyázz! Vigyázz! Jönnek! – visított Margo.

– Egy könyvet adjatok! – bömbölte Leslie. – Nem kell begyulladni, üssétek le egy könyvvel!

– Mi van veletek, az istenért? – könyörgött mama, szemüvegét törölgetve.

– Ez a nyavalyás kölyök… még elpusztít mindnyájunkat… nézz az asztalra… térdig járunk skorpióban…A nem is kissé excentrikus Durrell család – a pattanások sújtotta, csélcsap Margo, a fegyvermániás Leslie, az írópalánta Lawrence, az állatbolond Gerry, valamint sokat tűrt édesanyjuk, Louisa – már nem bírja tovább elviselni a nedves, borongós angol klímát. Ezért azt teszik, amit bármely más család tenne: eladják házukat, és Roger, a kutya társaságában a napsütötte Korfu szigetére költöznek. Ám hamarosan rádöbbennek, hogy életükön és otthonukon egy egész állatsereglettel, többek közt skorpiókkal, gekkókkal, békákkal, denevérekkel is meg kell osztozniuk, nem is szólva a különc helybéliekről és a még különcebb vendégekről…

A Családom és egyéb állatfajták fantasztikus humorral és a természet iránti ellenállhatatlan rajongással mutatja be a világ egyik leghíresebb zoológus-írójának varázslatos gyermekkorát. A könyv világszerte milliók kedvence lett, családok és iskolai osztályok közös olvasmányélménye, melynek révén a fotelben ülve vagy a kanapén hasalva is átélhetjük egy csodás nyaralás élményét.

Adatok
Raktári kód:
800710
EAN:
9789635043255
Eredeti megnevezés:
My Family and Other Animals
Megjelenés:
2020.03.10.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
142 x 197 x
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Gerald Durrell
Gerald Durrell (1925–1995) 1933-ban, nyolcévesen költözött családjával Korfu szigetére. Az itt eltöltött öt év nagy részében a helyi élővilágot tanulmányozta, újra és újra meglepve családtagjait igencsak szokatlan házi kedvenceivel, melyeket a ház legkülönbözőbb pontjain szállásolt el. Felnőve világhírű zoológus és természetvédő lett, állatgyűjtő expedíciókat vezetett többek közt Argentínába, Sierra Leonéba, Assamba és Madagaszkár szigetére. Szenvedélyéről harminchét könyvet írt, és számos televízió-műsort készített. 1959-ben megalapította saját állatkertjét, a veszélyeztetett fajok megmentésére specializálódott Jersey Zoot, 1963-ban pedig létrehozta ma is működő alapítványát, a Durrell Wildlife Conservation Trustot, mely a világ számos helyén segít a veszélyeztetett fajok megóvásában, szaporításában és a tudományos ismeretterjesztésben.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top