Nincs engedélyezve a javascript.
A felnőttkor küszöbén

A felnőttkor küszöbén
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 474 helyett
2 103 Ft
-15 %
Andrea Bern New Yorkban, a világ közepén él, biztos munkája van, körbezsongják a férfiak, nem meglepő hát, hogy úgy érzi, élete semerre sem tart. Súlyos betegséggel világra jött unokahúga azonban egész családját életük átértékelésére készteti, és Andreának is rá kell jönnie, hogyan képes felnőtté válni.
Leírás a könyvről

Andrea Bern New Yorkban, a világ közepén él, biztos munkája van, körbezsongják a férfiak, nem meglepő hát, hogy úgy érzi, élete semerre sem tart. Súlyos betegséggel világra jött unokahúga azonban egész családját életük átértékelésére készteti, és Andreának is rá kell jönnie, hogyan képes felnőtté válni. Jami Attenberg rendhagyó felnövéstörténete kíméletlenül mulatságos és egyben megkapó olvasmány.

„Okos, érzékeny és pokolian vicces.” - Sara Nović, Elle.com
„Már az első oldaltól kezdve bátor, kacagtató és magával ragadó olvasmány. A felnőttkor küszöbén igazi gyöngyszem, és alig várom, hogy az összes barátomnak odaadhassam, hogy aztán egész éjszaka erről beszélhessünk. Lenyűgöz Jami Attenberg tehetsége.” - Maria Semple

Adatok
Raktári kód:
800274
ISBN:
9789634476245; 9789634476252
Eredeti megnevezés:
All Grown Up
Megjelenés:
2019.
Oldalszám:
240
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

letoltes_11.jpg
Jami Attenberg
A több mint 20 évet New Yorkban töltő, jelenleg pedig New Orleansban élő Jami Attenberg a nagyvárosi életérzés egyik legihletettebb kortárs krónikása. Az érzékeny témákat frenetikus és metsző humorral feldolgozó írónő regényei világszerte népes olvasótáborra találtak, a Családom és más nehéz falatokat a magyar olvasók is a szívükbe zárták. A szerző honlapja a jamiattenberg.com címen érhető el.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem