Nincs engedélyezve a javascript.
A felnőttkor küszöbén
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 299 helyett
2 474 Ft
25 %
Andrea Bern New Yorkban, a világ közepén él, biztos munkája van, körbezsongják a férfiak, nem meglepő hát, hogy úgy érzi, élete semerre sem tart. Súlyos betegséggel világra jött unokahúga azonban egész családját életük átértékelésére készteti, és Andreának is rá kell jönnie, hogyan képes felnőtté válni.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Andrea Bern New Yorkban, a világ közepén él, biztos munkája van, körbezsongják a férfiak, nem meglepő hát, hogy úgy érzi, élete semerre sem tart. Súlyos betegséggel világra jött unokahúga azonban egész családját életük átértékelésére készteti, és Andreának is rá kell jönnie, hogyan képes felnőtté válni. Jami Attenberg rendhagyó felnövéstörténete kíméletlenül mulatságos és egyben megkapó olvasmány.

„Okos, érzékeny és pokolian vicces.” - Sara Nović, Elle.com

„Már az első oldaltól kezdve bátor, kacagtató és magával ragadó olvasmány. A felnőttkor küszöbén igazi gyöngyszem, és alig várom, hogy az összes barátomnak odaadhassam, hogy aztán egész éjszaka erről beszélhessünk. Lenyűgöz Jami Attenberg tehetsége.” - Maria Semple

Adatok
Raktári kód:
754680
EAN:
9789634474661
Eredeti megnevezés:
All Grown Up
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
135 x 208 x 20
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Jami Attenberg
A több mint 20 évet New Yorkban töltő, jelenleg pedig New Orleansban élő Jami Attenberg a nagyvárosi életérzés egyik legihletettebb kortárs krónikása. Az érzékeny témákat frenetikus és metsző humorral feldolgozó írónő regényei világszerte népes olvasótáborra találtak, a Családom és más nehéz falatokat a magyar olvasók is a szívükbe zárták. A szerző honlapja a jamiattenberg.com címen érhető el.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top