Nincs engedélyezve a javascript.
A számla
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 990
Online ár:
2 243 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Mit lehet tenni, ha egy reggel befizetendő csekket talál az ember a postaládában, majdnem hatmillió svéd koronáról? Még szerencse, hogy van mellette egy telefonszám is, ahol érdeklődni lehet. A főszereplő nagy nehézségek árán fel is hívja, és kiderül: mostanában postázzák a számlákat mindenkinek.
Leírás a könyvről

Mit lehet tenni, ha egy reggel befizetendő csekket talál az ember a postaládában, majdnem hatmillió svéd koronáról? Még szerencse, hogy van mellette egy telefonszám is, ahol érdeklődni lehet. A főszereplő nagy nehézségek árán fel is hívja, és kiderül: mostanában postázzák a számlákat mindenkinek. Itt az idő, fizetni kell! Hogyhogy nem hallott róla? És a reklámok, a szórólapok, a tévéviták? Legyen szíves, fáradjon be a központba, megbeszélni, miért ilyen magas az összeg. Ha valaki nem hajlandó vagy nem képes fizetni... azt nem ölik meg, dehogy, szó sincs róla, de korlátozzák a hozzáférését.

Karlsson abszurd meséje minden olvasót napsütéssel, boldogsággal, mosollyal tölt föl - és nincs hozzá számla mellékelve.Jonas Karlsson svéd színész a Királyi Drámai Színház tagja, filmjei közül többet itthon is láthattunk: Rúzs, reptér, satöbbi; Stockholmi történetek; Kim Novak sosem úszott Genezáret tavában. S amellett regényeket és színdarabokat ír, amelyek lassan világszerte sikert aratnak."Elege van a napi verkliből? Meneküljön ebbe a svéd komédiába..." (The Oprah Magazine, USA)"Svédországnak van egy Kafkája Jonas Karlsson személyében." (DeMorgen, Hollandia)"Szürreális, vicces, felkavaró." (Independent.co.uk, Egyesült Királyság)


Fordította: Herczegh GabriellaA Könyvjelző magazin 2016. január-februári számában megjelent cikk: Többen is vannak olyanok, mint énA Könyvjelző magazin 2015. októberi számában megjelent cikk: Kapitalista végítéletOlvasson bele: Részlet a könyvből


Adatok
Raktári kód:
743708
ISBN:
9634052159
EAN:
9789634052159
Eredeti megnevezés:
Fakturan
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
244
Méret [mm]:
130 x 188 x 25
Tömeg [g]:
310
Hozzászólások