Nincs engedélyezve a javascript.
Karácsonyi gyermekáldás

Karácsonyi gyermekáldás
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 868.-
Eredeti ár:
3 374.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Tárd ki az ajtód, amikor az élet kopogtat. Akkor is, ha éppen havazik. The Sunday Times-bestseller
Eve Glace - a Winterworld társtulajdonosa - állapotos. Ettől az egész vidámpark babaváró lázban ég, különösen, hogy a szülés várható időpontja december 25-ére esik.
Leírás a könyvről
Tárd ki az ajtód, amikor az élet kopogtat. Akkor is, ha éppen havazik.
The Sunday Times-bestseller

Eve Glace - a Winterworld társtulajdonosa - állapotos. Ettől az egész vidámpark babaváró lázban ég, különösen, hogy a szülés várható időpontja december 25-ére esik. Férjével, Jacques-kal úgy döntenek, hogy esküvői fogadalmukat is szeretnék megújítani, méghozzá minden létező pompával, ami az első alkalommal hiányzott. De örömüket beárnyékolja, hogy úgy tűnik, valaki szabotálni próbálja az ünnepi szezont.

Annie Pandoro és férje, Joe egy kis karácsonyi cracker gyár tulajdonosai, sikeresek és boldogok, annak ellenére, hogy az élet sosem ajándékozta meg őket a várva várt gyermekkel. Annie a menopauza tüneteit érzi, így a remény utolsó lángja is kezd kihunyni, ám amikor rájön, hogy a testében történő változások nem a menopauzát, hanem a várandósságot jelzik, öröme határtalan.

Palma Collins béranyaság révén próbál szabadulni az egész életét beárnyékoló nélkülözésből. Ám amikor az őt felbérlő pár éppen teherbe esése után szakít, magára marad a magzattal, akire egyáltalán nem is vágyott.

Annie, Palma és Eve a várandós kismamáknak szánt „Karácsonyi Puding Klubban" találkoznak. A három kismama élete gyökeresen eltérő és mindannyian mást várnak az anyaságtól; vajon segíthetnek egymásnak, és megtalálhatják a boldogságot és a lelki békét a karácsony közeledtével?
Adatok
Raktári kód:
802225
EAN:
9786156187604
Eredeti megnevezés:
Mother Of All Christmases
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
512
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Milly Johnson
Milly Johnson
Az 1964-es születésű Milly Johnson az egyik legnépszerűbb brit romantikus szerző, művei rendszeresen szerepelnek a sikerlisták élén, és világszerte több mint egymillió példányban keltek el. Gyermekkora óta imád írni és olvasni, példaképének a legnagyobb klasszikus angol írónőket, Jane Austent és a Brontë nővéreket tekinti. Egyedi humora, szórakoztató stílusa és regényeinek jellegzetes „britsége” teszik a romantikus regények koronázatlan királynőjévé, nem meglepő tehát, hogy 2014-ben elnyerte a romantikus szerzők díját a legjobb szórakoztató regény kategóriájában.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem