Nincs engedélyezve a javascript.
Strand
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
"...esoben úszni számára az egyik legnagyobb öröm. Titkos boldogság, mint a pluszkanál barna cukor a reggeli zabkásájába, vagy az érzés, amikor olyan zokniba bújik bele, ami a radiátoron melegedett." A londoni Brixton nyitott strandja különleges hely.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

"...esoben úszni számára az egyik legnagyobb öröm. Titkos boldogság, mint a pluszkanál barna cukor a reggeli zabkásájába, vagy az érzés, amikor olyan zokniba bújik bele, ami a radiátoron melegedett."
A londoni Brixton nyitott strandja különleges hely. Menedék a nagyváros forgatagában, felfrissülés a nyári forróságban, öröm a szomorú napokon, megkönnyebbülés nehézségek idején, társaság a magányban, egyedüllét a tömegben, emlékezés, gyógyulás - mindenkinek kicsit más. Ez a strand évtizedek óta kitartóan szolgálja a környék lakóit, ám úgy tunik, ennek hamarosan vége: a közeli lakópark üzemeltetoje elit teniszklubbá fogja átalakítani a területet, a medencét feltöltik betonnal. A témáról a helyi lapnak a fiatal újságíró, Kate tudósít, akit már jó ideje semmi sem tud kizökkenteni pánikrohamokkal kísért depressziójából. A medencénél azonban megismerkedik a nyolcvanhat éves Rosemaryvel, akinek bámulatos ereje és egész életét beragyogó szerelmének emlékei kizökkentik a lányt nyomasztó apátiájából. A két no rendkívüli barátsága mindkettejüknek segíthet továbblépni egy nehéz életszakaszból, és mindehhez a medence élénkkék víztükre adja a tökéletes hátteret, és a célt, amelyért érdemes közösen küzdeniük. A Strand érzékeny humorú, bájos és szívmelengeto történet barátságról, szerelemrol és a közösség erejérol. Igazi jelen kori, nagyvárosi mese, amely felszabadít és erot ad a nagy csatákhoz és a hétköznapokhoz. "Kifinomult, elgondolkodtató és felemelo." Daily Mail

Adatok
Raktári kód:
761498
ISBN:
9789634475248; 9789634475255
Megjelenés:
2019.04.12.
Oldalszám:
384
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top