Nincs engedélyezve a javascript.
Túlélési kézikönyv elvált anyáknak

Túlélési kézikönyv elvált anyáknak

Elvált nő 3 gyerekkel férjet keres

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 helyett
1 499 Ft
-25 %
Nos, kedves sorstárs, ha hirtelen szembesültél azzal, hogy férjed egy másik nővel kezdi újra az életét, így egyedül kell fölnevelned gyermekeidet, és háromszáz kilométeres körzetben egyetlenegy valamirevaló facér férfi sincs, aki feleségül venne, akkor ez a könyv neked szól!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Nos, kedves sorstárs, most, amikor hirtelen szembesültél azzal, hogy férjed egy másik nővel kezdi újra az életét, így egyedül kell fölnevelned gyermekeidet, és háromszáz kilométeres körzetben egyetlenegy valamirevaló facér férfi sincs, aki feleségül venne... Vagy legalább esténként felhívna, és annyit mondana, hogy aludj jól, drágám. Szóval most, amikor a gyerekek már lefeküdtek, de te nem tudsz aludni, mert csöpög a WC, holnap ki fogják kapcsolni a telefont, mert már megint nem fizetted be a számlát, a legkisebbnek óvodai évzárója lesz, de nem volt időd elmenni fodrászhoz, és egyébként sincs egy rendes ruhád sem... Most, amikor elfog a düh, és azt mondod, hogy azért is végigcsinálom, jobb, ha mindjárt az elején tisztában vagy azzal, hogy baromi nehéz lesz. Minden csepp erődre szükséged lesz.

Ezért született meg ez a könyvecske, hogy segítségével be tudd osztani az energiádat, hogy túléld az elkövetkező évtizedeket. Amikor is végre nagymama leszel - és kezdheted az egészet elölről... Ha nem vagy elég óvatos!

A kötetet a szerző korábban Techet Mária néven jegyezte.

Adatok
Raktári kód:
198603
ISBN:
9633695265
EAN:
9789633695265
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
168
Méret [mm]:
144 x 213 x 21
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top