Nincs engedélyezve a javascript.
Borzongás

Borzongás
(E-könyv)

Fogalmuk sincs, hogy mit tettem. Teszek róla, hogy így is maradjon.

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Meddig mennél el a győzelemért? Milla nosztalgikus hétvégére számít régi barátaival, amikor elfogad egy meghívást a francia Alpok egyik legszebb sícentrumába. Utoljára tíz éve járt itt, de jól emlékszik erre a hegyre, az itt szövődött barátságokra, a kíméletlen edzésekre a nagy verseny előtt… és az aztán történtekre.
Leírás a könyvről
Meddig mennél el a győzelemért?
Milla nosztalgikus hétvégére számít régi barátaival, amikor elfogad egy meghívást a francia Alpok egyik legszebb sícentrumába. Utoljára tíz éve járt itt, de jól emlékszik erre a hegyre, az itt szövődött barátságokra, a kíméletlen edzésekre a nagy verseny előtt… és az aztán történtekre.
A kihalt szálláson azonban teljesen más várja őt és négy egykori versenyzőtársát. A sífelvonó nem működik, a telefonjaik eltűnnek, a hideg teremben pedig valaki egy játékot állított össze számukra. A Jégtörő kérdései hatodik társukról, Saskiáról szólnak, aki azon a télen tűnt el, és akiről mindenki úgy tudja, hogy halott.
Az összezárt csoport tagjai között régi feszültségek és sérelmek kapnak lángra. Egyikük csalogatta ide őket, hogy perverz játékot űzzön velük, vagy valaki más, aki most minden lépésüket figyeli? Miközben a hegyet a közelgő hóvihar borítja be, Milla csupán annyit tud, hogy senkiben sem bízhat, és ha nem vigyáz, ő lehet a következő, aki eltűnik.
Allie Reynolds debütáló könyve letehetetlen thriller, amelynek elolvasása után még sokáig borzongani fogunk.
Adatok
Raktári kód:
803574
EAN:
9789635825554
Eredeti megnevezés:
Shiver
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
472
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Allie Reynolds
Allie Reynolds
A Nagy-Britanniában született Allie Reynolds egykor a legjobb tíz brit hódeszkás egyike volt, majd a hódeszkát szörfdeszkára cserélve Ausztráliába költözött. Dolgozott tanárként, könyvesbolti eladóként és fordítóként is, 2018 óta pedig főállású író. Első regénye, a hódeszkás versenyélményeiből merítő Borzongás azonnali világsikernek bizonyult, több mint egytucatnyi nyelvterületen jelent meg. A szerző két fiatal gyermekével és magát kutyának képzelő macskájukkal él együtt.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem