Nincs engedélyezve a javascript.
Te, csakis te

Te, csakis te

Az igaz szerelem fájdalommal jár

Sorozat:
Fordító:
Előrendelhető
Előrendelői ár:
4 059.-
Eredeti ár:
5 799.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-30 %
"Levadászlak, mert le kell, hogy vadásszalak. Úgy érzem, te valami újat hoztál az életembe. Valami frissességet. Egyenrangúak vagyunk, Wonder. Te nem a férjezett főnököm vagy, és nem vagy lehetetlenül, elérhetetlenül gazdag sem. Nem vagy szociopata pasizógép, és nem vagy kibaszott társadalmi törtető sem."
Leírás a könyvről
„Levadászlak, mert le kell, hogy vadásszalak. Úgy érzem, te valami újat hoztál az életembe. Valami frissességet. Egyenrangúak vagyunk, Wonder. Te nem a férjezett főnököm vagy, és nem vagy lehetetlenül, elérhetetlenül gazdag sem. Nem vagy szociopata pasizógép, és nem vagy kibaszott társadalmi törtető sem.”
Joe végzett a nőkkel, a szerelemmel, azzal, hogy mások megmentésének szentelje az életét. Mostantól a saját élete a fontos. Végre ő is a krémek krémjéhez tartozik, a gazdag és sikeres emberek közé: felvételt nyert egy ösztöndíjprogramra a Harvardra, így a Massachusetts állambeli Cambridge-be költözik, és azon dolgozik, hogy kiadják az első regényét. A szerelem elől azonban nincs menekvés. A borostyánnal átszőtt falak között találkozik a csodálatos Wonderrel, akiben Joe a számos múltbéli megpróbáltatás után végre lelki társra lel, aki mellett megöregedhet, és boldog íróházaspárként ücsöröghetnek a tengerparton…
Ám az élet kegyetlen, és úgy tűnik, az ösztöndíjprogramban nem mindenki az, akinek mutatja magát. Joe azonban jól tudja, mit követel az igaz szerelem. Ha kell, feláldozza önmagát, és minden akadályt elhárít, ami a boldogságuk útjába állhat - legyen szó akár élettelen, akár élő akadályokról. Caroline Kepnes hátborzongatóan romantikus thrillersorozatából a Netflix készített elsöprő sikerű adaptációt.
Adatok
Raktári kód:
803364
EAN:
9789635825608
Eredeti megnevezés:
For You and only You
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
488
Méret [mm]:
135 x 208 x 34
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Caroline Kepnes
Caroline Kepnes
Az 1977-ben a massachusettsi Cape Codban született Caroline Kepnes filmekkel és tévésorozatokkal foglalkozó újságíróként kezdte a pályafutását, majd 2014-ben megírta a romantikus vígjátékokat mesteri módon kiforgató sötét pszichológiai thrillert, a Te-t. A regény és annak folytatása, a Rejtett testek azonnal a legkeresettebb kortárs thriller-írók közzé repítette a szerzőt, aki jelenleg Los Angelesben dolgozik a könyvsorozat következő részén. Bővebb információt a honlapján találhatunk a szerzőről