Nincs engedélyezve a javascript.
Üvegszárny
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 549.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Középkorú nő kivéreztetett, meztelen hullája Koppenhága sétálóutcájának szökőkútjában. Harmincas, szakállas, nyelvpiercinges, meztelen férfi kivéreztetett holtteste az egyik koppenhágai kórház kútjának medencéjében. Középkorú nő kivéreztetett, meztelen holtteste egy másik koppenhágai kórház kerti tavában.
Leírás a könyvről
Középkorú nő kivéreztetett, meztelen hullája Koppenhága sétálóutcájának szökőkútjában.
Harmincas, szakállas, nyelvpiercinges, meztelen férfi kivéreztetett holtteste az egyik koppenhágai kórház kútjának medencéjében.
Középkorú nő kivéreztetett, meztelen holtteste egy másik koppenhágai kórház kerti tavában.
Az őszi koppenhágai esőzésben kibontakozó sorozatgyilkosság nyomai egy évekkel korábbi nyomasztó történethez vezetnek, a rendőrség azonban nem jut egyről a kettőre.
A nyomozást vezető Jeppe Korner nyomozótársa, Anette Werner épp a szülési szabadságát tölti otthon - egyszerre küszködik kisbabájával, az apaságban sütkérező férjével és szülés utáni depressziójával.
És amikor már végképp nem bírja tovább, meghozza a döntést: titokban, saját felelősségére bekapcsolódik a nyomozásba. Hol babakocsistól-gyerekestől találkozik egy szemtanúval, hol két szoptatás között, pelenkavásárlás ürügyén indul el a forró nyomon… az események pedig veszedelmesen felgyorsulnak, és váratlan fordulatot vesznek.

Katrine Engberg regénye a nagy sikerű Krokodilmadár folytatása, a Korner-Werner nyomozópáros eseteit bemutató Koppenhága-sorozat második kötete.

Az eredeti jogtulajdonos tájékoztatása alapján, amikor a külföldi piacon megjelent a Koppenhága-sorozat, a szerző úgy döntött, hogy újraírja az első részt (Krokodilmadár), és ebbe építi be az eredeti dán nyelvű második rész (Blodmane) bizonyos elemeit. Így aztán a Glasvinge (Üvegszárny) lett a második rész, és a Blodmane nem jelent meg dán nyelven kívül máshol. Az Alexandra Kiadó a jogtulajdonos kérésének megfelelően ezt a sorrendet követi a könyvsorozat gondozásakor. A lényeg, hogy a magyar olvasók nem maradnak ki semmiből, hiszen a Krokodilmadár magyar kiadása tartalmazza az eredeti dán második rész azon elemeit is, amelyeket a szerző fontosnak tartott.
Adatok
Raktári kód:
802158
EAN:
9789635820191
Eredeti megnevezés:
Glasvinge
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Katrine Engberg
Katrine Engberg
Katrine Engberg dán regényíró egyúttal ismert színpadi táncos, koreográfus és rendező. A krimi és a thriller határán egyensúlyozó regényeinek feszültségét a hatásos jellem- és helyszínábrázolás mellett a magával ragadó nyelvi megformálás adja. A Krokodilmadár Engberg első krimije, amelyben a bűnügyet Jeppe Kørner és Anette Werner nyomozók igyekeznek felgöngyölíteni. A főhőspáros története azóta a városukról elnevezett Koppenhága-sorozattá nőtte ki magát. Katrine a koppenhágai Østerbróban él férjével és fiúgyermekükkel.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem