Nincs engedélyezve a javascript.
A vér vért kíván

A vér vért kíván
(E-könyv)

Valaki igazságot keres. Más megtorlást. Egyikük sem menekülhet a történelem bűnei elől.

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A földi paradicsomnak is van sötét oldala. Az állhatatos és szívós Hana Westerman teljes erővel veti bele magát mind az egyedülálló anyaságba, mind rendőri munkájába, ám amikor egy különös videó egy felakasztott emberhez vezeti, a sokat látott, maori származású nyomozó is döbbenten hőköl hátra.
Leírás a könyvről
A földi paradicsomnak is van sötét oldala.
Az állhatatos és szívós Hana Westerman teljes erővel veti bele magát mind az egyedülálló anyaságba, mind rendőri munkájába, ám amikor egy különös videó egy felakasztott emberhez vezeti, a sokat látott, maori származású nyomozó is döbbenten hőköl hátra. Csapatával a gyilkos nyomába ered, aki gyors egymásutánban újabb holttesteket hagy maga után; egyre inkább úgy tűnik, hogy Új-Zéland első sorozatgyilkosával van dolguk.
De mi kötheti össze az egymástól teljesen függetlennek tűnő gyilkosságokat? Hanát egyre mélyebbre viszi országa véres múltjába nyomozása, és arra is rá kell döbbennie, hogy múltja és családi öröksége vezetheti el a gyilkoshoz - ám könnyen lehet, hogy a gyilkos hamarabb talál rá az ő családjára…
A maori származású neves filmrendező és forgatókönyvíró, Michael Bennett debütáló regénye letaglózó erejű, fordulatos történet a gyarmatosítás bűneiről, és a történelem által ejtett, beforrni képtelen sebekről.
Adatok
Raktári kód:
803567
EAN:
9789635825431
Eredeti megnevezés:
Better the Blood
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
368
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Michael Bennett
Michael Bennett
A maori származású Michael Bennett forgatókönyvíróként és filmrendezőként a világ legnevesebb filmfesztiváljain fordult meg az elmúlt évtizedek során. Filmjeivel több rangos díjat is elnyert szülőhazájában, In Dark Places című oknyomozó könyve pedig a legjobb új-zélandi bűnügyi történeteknek járó Ngaio Marsh-díjban részesült 2016-ban. A vér vért kíván első regénye. A szerző Aucklandben él, ahol forgatókönyvírást tanít.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem