Nincs engedélyezve a javascript.
A Visszatérő
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 249.-
Eredeti ár:
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
1823-ban a Rocky Mountain Fur Company prémvadászai a határvidék brutális életét élik. Hódokat csapdáznak, és nap mint nap szembe kell nézniük a fenyegető indián törzsekkel és a többi ellenséggel a prérin.
Leírás a könyvről
1823-ban a Rocky Mountain Fur Company prémvadászai a határvidék brutális életét élik. Hódokat csapdáznak, és nap mint nap szembe kell nézniük a fenyegető indián törzsekkel és a többi ellenséggel a prérin. Hugh Glass a társaság egyik legjobb embere, jól ismeri a terepet és profi nyomolvasó. Amikor azonban az egyik cserkelésen szembekerül egy grizzlyvel, az kis híján széttépi, és senki sem számol azzal, hogy Glass túléli a támadást.

A csapat kaptánya két embert hátrahagy, hogy ápolják Glasst, mielőtt meghal, és gondoskodjanak arról, hogy a férfi tisztességesen el legyen temetve. Amikor a két senkiházi ehelyett magára hagyja, és elveszik mindenét, amivel megvédhetné magát, köztük értékes fegyverét és baltáját, Glasst már csak egy vágy hajtja előre a túlélés érdekében: a bosszú.

Sokkoló keménységgel és eltökéltséggel, kúszva vág neki a több mint háromezer mérföldes útnak a fel nem térképezett amerikai határvidéken, legyűrve emberi és nem emberi ragadozókat, az éhhalál fenyegetését és a rettenetes sebeivel járó agóniát.



Michael Punke szikár és megragadó prózája, A Visszatérő figyelemre méltó történet a megszállottságról, az emberi akarat végső határairól, és arról, hogy meddig vagyunk képesek elmenni a megtorlás útján.
Adatok
Raktári kód:
746042
ISBN:
9632454689
EAN:
9789632454689
Eredeti megnevezés:
The Revenant
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
135 x 204 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
354
Hozzászólások