Nincs engedélyezve a javascript.
Szárnyra kelt remény
nyári könyvek-ak
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 000.-
Korábbi ár:
2 999.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Alan Hlad a második világháború egy kevésbé ismert, lenyűgöző epizódjából szőtt felejthetetlen, keserédes történetet a remény és a szeretet erejéről.
Olvass bele
Leírás a könyvről
Nagy-Britannia, 1940 szeptembere. Egyedül Anglia áll már csak szemben a félelmetes náci hadigépezettel. Az eget német bombázók sötétítik el, a szigetország az invázióra készül. A szüleit idejekorán elvesztő Susan Sheperd postagalamb-tenyésztéssel foglalkozó nagyapja mellett dolgozik Eppingben, és ezekben a vészterhes időkben a madarakra is fontos feladat vár - az ő segítségükkel lehet tartani a kapcsolatot a francia ellenállással. Rengeteg galamb pusztul el az út során, ám a túlélők felbecsülhetetlen értékű információval szolgálnak a német csapatmozgások és a küszöbönálló megszállás kapcsán.

Az amerikai Ollie Evans önkéntesként csatlakozik a Királyi Légierőhöz. A sors Eppingbe veti, ahol résztvevője lesz a Nemzeti Galambszolgálat titkos műveletének, és egymásba szeretnek Susannel. Amikor postagalambokat szállító repülőgépe mélyen ellenséges területen zuhan le, egyetlen reménye marad: Susan legkedvesebb és legintelligensebb galambja, Hercegnő, akinek kötelességtudatát és bátorságát sok ember megirigyelhetné…

Alan Hlad a második világháború egy kevésbé ismert, lenyűgöző epizódjából szőtt felejthetetlen, keserédes történetet a remény és a szeretet erejéről.
Adatok
Raktári kód:
754801
ISBN:
9789634478379
EAN:
9789634478379
Eredeti megnevezés:
The Long Flight Home
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
135 x 208 x 34
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
Bana Nikolett
Bana Nikolett
2022. március 3. 7:21
Válaszolok
Nagyon jó kis könyv volt. Letehetlen kategória, csak egy valami nagyon nem volt jó hogy néha összekeverte a neveket. Ahol Bertie lett volna oda Ollie-t írt. Ezt leszámítva fantasztikus könyv volt. Csak ajánlani tudom.
 

Ismerje meg a szerzőt

Alan Hlad
Alan Hlad
Az üzletemberből íróvá vált Alan Hlad több mint fél évtizedes kutatómunkát követően írta meg első regényét, a Szárnyra kelt reményt, amely a világ számos pontján, többek között hazánkban is nagy sikert aratott. Részletes kutatómunkán alapuló és felejthetetlen karakterek sorát felvonultató háborús regényei mára az egyik legnépszerűbb kortárs történelmiregény-íróvá emelték. A szerző Ohio államban él feleségével és gyermekeikkel, egy golden retriever és a világ legkitartóbb macskája társaságában.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Az ország leggyorsabb kiszállítása