Nincs engedélyezve a javascript.
Házvezetőnők

Házvezetőnők
(E-könyv)

Az év bálja. Az évszázad rablása.

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Soha ne húzz ujjat a személyzettel… Mrs. King nem átlagos házvezetőnő. A szélhámosok és tolvajok világába született asszony szívós munkával küzdötte fel magát, és most London egyik legelőkelőbb háztartását vezeti. A ragyogó kincsekkel teli ház úrnője vagyonát és befolyását hirdeti, ám az árnyak között sötét titkok bújnak meg.
Leírás a könyvről
Soha ne húzz ujjat a személyzettel…
Mrs. King nem átlagos házvezetőnő. A szélhámosok és tolvajok világába született asszony szívós munkával küzdötte fel magát, és most London egyik legelőkelőbb háztartását vezeti. A ragyogó kincsekkel teli ház úrnője vagyonát és befolyását hirdeti, ám az árnyak között sötét titkok bújnak meg.
Amikor Mrs. Kinget hirtelen elbocsátják a De Vries házból, kapóra jönnek korábbi élete alvilági kapcsolatai. Az egykori házvezetőnő jól tudja, hogyan álljon bosszút, és ehhez már csak néhány hozzá hasonló asszony segítségére van szüksége. Egy minden kétes ügyben benne lévő zálogháztulajdonosra, akinek szintén akad törlesztenivalója a De Vries famíliával. Egy végre tehetségéhez méltó szerepre vágyó színésznőre. Egy jobb életről álmodozó varrónőre. És elődjére, akinek hozzá hasonlóan jó oka van a bosszúra.
A tervük egyszerű. Az év legfényűzőbb álarcos báljának estéjén minden mozdítható dolgot elemelnek a házból, miközben az illusztris vendégsereg gyanútlanul mulat. Ám Mrs. King a pénz helyett valójában az igazságra szomjazik, márpedig az igazságnak nagy ára van…

A brit Alex Hay debütáló regénye 2023 egyik legnagyobb könyvsikere - mintha csak a Downton Abbey pompája találkozna az Ocean's Eleven szellemességével.
Adatok
Raktári kód:
803593
EAN:
9789635826667
Eredeti megnevezés:
The Housekeepers
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
432
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Alex Hay
Alex Hay
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem