Nincs engedélyezve a javascript.
A fakó lovas
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
Bebbanburgi Uhtred a pajzsfalban és párviadalban is bizonyította vitézségét, hősiességének köszönhetően pedig az utolsó angolszász királyság, Wessex újabb viking támadást élt túl. Uhtred azonban nem sok hálában részesül Alfréd királytól, aki gyanakodva szemléli a faragatlan, pogány ifjút.
Leírás a könyvről

Bebbanburgi Uhtred a pajzsfalban és párviadalban is bizonyította vitézségét, hősiességének köszönhetően pedig az utolsó angolszász királyság, Wessex újabb viking támadást élt túl. Uhtred azonban nem sok hálában részesül Alfréd királytól, aki gyanakodva szemléli a faragatlan, pogány ifjút. Kölcsönös ellenszenvük ellenére a vikingek kiűzésén munkálkodó Alfréd és a szíve mélyén még mindig a dánokhoz húzó Uhtred sorsa végérvényesen összefonódik, amikor a vikingek meglepetésszerű támadása maga alá gyűri a királyság nagy részét.
Wessex végső pusztulását csak Uhtred akadályozhatja meg, ám ehhez fogadott bátyjával kell szembenéznie a csatamezőn.

Bernard Cornwell monumentális Angolszász históriák-sorozata Anglia születése és a viking háborúk korába visz el minket. A könyvsorozatból a BBC és a Netflix készített nagy sikerű tévéadaptációt Az utolsó királyság címmel, amelyet Magyarországon forgattak.

„Mint a Trónok harca, csak a valóságban."
Observer

Adatok
Raktári kód:
802002
EAN:
9789635822157
Eredeti megnevezés:
The Pale Horseman
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
360
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Bernard Cornwell
A legnevesebb kortárs brit történelmi regény íróként számon tartott Bernard Cornwell 1944-ben született Londonban. Regényeit gondos kutatómunka, árnyalt karakterek és fordulatos történetszövés jellemzik, legyen szó akár a Napóleoni-háborúk idején játszódó Sharpe könyvekről, a 100 éves háború világát életre keltő Grál küldetés sorozatról,avagy az olvasókat a viking kori Angliába elkalauzoló Angolszász históriákról.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem