Nincs engedélyezve a javascript.
Da Vinci gyilkos találmánya

Da Vinci gyilkos találmánya

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 000 Ft
50 %
1493. Európa sosem látott tempóban fejlődik, óriási jelentőségű tudományos és földrajzi felfedezések követik egymást. A reneszánsz kultúra egyik központja Milánó virágzó hercegsége, amelyet Ludovico Sforza tart vaskézzel uralma alatt. A korszak legnagyobb gondolkodóinak és művészeinek otthont adó Itália azonban a kíméletlen politikai játszmák, a véres leszámolások és az orgyilkosságok földje.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

1493. Európa sosem látott tempóban fejlődik, óriási jelentőségű tudományos és földrajzi felfedezések követik egymást. A reneszánsz kultúra egyik központja Milánó virágzó hercegsége, amelyet Ludovico Sforza tart vaskézzel uralma alatt. A korszak legnagyobb gondolkodóinak és művészeinek otthont adó Itália azonban a kíméletlen politikai játszmák, a véres leszámolások és az orgyilkosságok földje. Amikor a kényes tárgyalások kellős közepén lévő Sforza kastélyának kertjében egy holttestet találnak, a régens híres pártfogoltjához, Leonardo da Vincihez fordul. A rejtélyes haláleset a zseninek is feladja a leckét, hiszen a tetemen semmi sem utal a halál módjára - ám a feltételezett gyilkosságnak Da Vinci sokak által vágyott találmányaihoz is köze lehet...

A neves olasz krimiíró, Marco Malvaldi regénye a tudományt és a történelmet a rejtélyességgel mesteri módon vegyítve kelti életre minden idők egyik legnagyobb lángelméjét, Leonardo da Vincit és korát.

Adatok
Raktári kód:
722225
EAN:
9789634477846
Eredeti megnevezés:
La misura dell'uomo
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 31
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások
Ada Kovács
Ada Kovács
január 30. 20:16
Válaszolok
Mikor várható megjelenés? Nem volt még itt előrendelésem, bocsánat, nem tudom, hol láom azt hogy várhatóan mikor jelenik meg a könyv.
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Szintén neked ajánljuk
Heti top